Den stora dagen!

Nu är dagen här som jag trodde skulle ske om väldigt många år!

Idag klockan 13.00 sker något speciellt, ni förstår jag och Rickard ska skriva på kontraktet till huset som vi ska köpa. Känns verkligen som om man har blivit vuxen, trodde inte jag skulle bli vuxen så här snabbt. Men det positiva är att det känns verkligen bra. Hoppas att det blir lika bra som det känns!
Nu sitter jag och väntar på att min älskling ska komma hem till mig och hålla mig sällsakap innan vi ska åka.

Idag får vi troligtvis veta när vi får tillgång till huset, men tror att det blir väldigt snart! Kul att få sätta igång med den lilla renoveringen som vi ska göra! Åhhhh, vad jag längtar nu när jag sitter och skriver allt detta.

Nej, men nu så ska jag stänga ner datan!



Kände för att lägga in min första bild här på bloggen också!
Det blev en gammal, men så där glad känner jag mig idag :)

Hade fint nu :)
/Linn

Vilken väckning...

Man kan inte säga att jag har fått en bra start på denna dag.. Låg och sov skönt och plötsligt så känner jag att någonting landar på mitt huvud, då är det kattfan som har varit på hyllan över sängen och ska hoppa ner och så landar hon på mig så klart..
Så mina tårkanaler funkar iaf har jag märkt idag. Men det roliga är att det inte är första gången det händer mig, första gången hon landade på mig så tappade jag till och med andan..

Nej, nu över till något bättre. Idag nalkas det jobb igen, 12-16 efter det blir det att snabbt ta sig ut till Sussie och Thomas för att äta lite påskmat, gottgott! Annars blir det en lugn kväll för min del, ska även jobba imorn :)

Ni får ha en bra påsk nu allihoppa!

/Linn

Snart jobb

Nu sitter jag här i min säng och ska snart börja göra mig iordning, klockan 11 börjar mitt kära arbete!
Jobbar till 15 idag och efter det blir det att ta sig snabbt hem och slänga in en maskin tvätt. För sen så måste jag snabbt göra mig klar för jag ska ner på stan idag. Sätta mig på någon ute servering och bara ta det allmänt lugnt. Får se vart kvällen för en, men måste vara hemma skapligt, för imorn nalkas det jobb igen :)

Känns så himla skönt nu när vädret har blivit bättre, man känner sig så himla glad hela tiden. Våren är nog den bästa tiden på året, allt känns så bra!!! :)

Hade fint, nu så ska jag göra mig iordning!

/Linn

Sooooool & värmeeeee

Ja, idag så börjar man klockan 4 på Chopchop och slutar 21.00! Jag trivs hur bra som helst och jag hoppas att man får fortsätta jobba kvar där ett väldigt bra tag till iaf!

Idag så har man städat lite ute hos far min, han ville att jag skulle fortsätta med det fast jag egentligen har slutat på kp. Men man ställer ju upp så klart för papsen. Jag får ju betalt också! Så det tackar man inte nej till. Och så har jag fått lite sol på mig idag också. Så nu mår jag verkligen prima ;)

Förresten till er som inte vet så har jag och min underbaring till pojkvän köpt ett hus, ja det är sant som ni läser. Jag ska bli husägare, det kan man inte tro om mig inte. Eller jag kan iaf inte tro det, men så är det. Linn Hademalm 21 år och husägare!

Hade fint nu och njut av solen och det fina vädret som har kommit till oss.

/Linn

Avskedsfika

Idag var min sista riktiga arbetsdag på KP bygg, det kändes sorligt men ändå kanska skönt!

Igår när min älskade kom hem så sa han att alla på jobbet ville ha en avskedstårta av mig. Det blev ingen tårta, istället fick alla bullar. Eftersom jag höll på att baka dom! Tycker det är kul att dom på jobbet kommer sakna mig och att dom ville ha tårta av mig! Känns bra att man var omtyckt iaf!

Just nu håller jag på att tvätta och så har jag lite beslutsångest.. Vill egentligen ut i det fina vädret, men har ingen stans att ta vägen. Eller ja, jag kan bara ta en liten promenad. Men känner att jag verkligen vill sitta ute i solen, och här hemma har vi ingenstans att sitta. Så ska jag sätta mig på närmaste bänk? nej, vill nog inte sitta själv på bänk.. Blir nog bara att sitta hemma inne i lägenheten idag! :)

Hade fint!
/Linn

Hungrig eller sjuk?

Nu sitter jag här i min kära säng och har nyss vaknat för dagen! Just nu känner jag mig väldig pigg och alert men man vet aldrig nr det vänder...

I natt vaknade jag till runt 4 och mådde så jävla dåligt, kändes som om jag skulle spy. Men intalade till mig själv och sa att det fick inte ske idag. För om jag nu skulle bi magsjuk så blir det definitivt inte bra för min del, eller för någon annans heller. Som jag skrev igår så kände jag mig sjuk, så skulle lika gärna vara någon magsjuka på gång.
Men den å andra sidan så mår jag ju prima just nu, så tror jag bara var lite hungrig inatt när jag vaknade upp där föt mig själv! Men det är så konstigt för nu när jag vaknar upp på riktigt om man säger så, så är jag inte alls hungrig.. Men ska nog stoppa i mig något ändå. Senare blir det nog en promanad i det fina vädret, om det håller i sig vill säga. Ska även göra ett ryck i lägenheten, den måste städas.

Så där kommer nog min dag att se ut, hoppas bara håller det jag skriver. Får se, kanske lägger in ett till inlägg ikväll. Men hoppas inte på för mycket nu mina kära läsare, eller ja Elin Skogsberg! Det är väl den ändå läsare som jag har :P

Hade fint!

/Linn

Sista veckan

Yes, nu är det ju så här att självaste Linn Hademalm har fått nytt jobb! Hur bra är inte det, trodde att jag aldrig skulle få något annat än på KP..

Så nu är det sista veckan på KP-bygg, är ändå lite tråkigt. Trivdes ändå med alla på jobbet, men man får väl hoppas att dom nya kamraterna är lika bra!
Igår innan jag gick och la mig så kände jag liksom spänningar i huvudet, trodde direkt att jag höll på att bli sjuk. Sov hela natten utan några större problem. Kände ändå på jobbet idag att jag hade feber, och det är definitivt inte bra alltså.. Eftersom det nya jobbet börjar redan på fredag denna vecka. Men tror inte det kommer bryta ut till något stort, för då hade det nog redan gjort det. Så nu lever jag på alvedon och vila...

Hade fint nu allihoppa!

/Linn

Födelsefest, födelsebarn

I lördags, den 2:a april var det födelsefest för min underbara vän Emma Sternrot. Var bjuden hem till henne då och jag hade så himla trevligt. Allt flöt på väldigt bra och så träffade man folk som man träffar så sällan. Är så kul!

Födelsebarnet är ju Sanna Sampokoski, grattis (i efterskott). Många som fyller nu känner jag. Snart så börjar det trappa ner och det känns skönt!

Idag måndag, så har det gott väldigt bra på jobbet. Gick så himla snabbt, och såna dagar tycker jag väldigt mycket om. Bara att börja tagga om och hoppas att morgondagen flyter på.
Just nu sitter jag och funderar på vad man ska äta ikväll, baconpaj eller fisk. Tror det kommer bli pajen, men känns som om jag måste bli av med firren. Så vi får helt enkelt ta och se hur det blir. Måste egentligen gå igenom hela frysen, den är så proppfull men jag har ingen aning om vad som finns. Förutom bacon och fisk då.

Nu så ska jag kolla lite tv och sen så blir det att tvätta toaletten och så får jag kanske hämta Rickard ifrån jobbet också.

Hade fint!
/Linn

RSS 2.0