Saknar det som f*n

Just nu sitter jag och tänker hur mycket jag saknar ridningen, vill börja rida. Vill ha den där speciella känslan som man har när man sitter på hästryggen. Saknar den enormt mycket. Jag skulle vilja ha en ögonsten som man åker till varje dag och bara får pyssla om! Saknar tävlingarna man var på, även den känslan man fick inne på tävlingsbanan. Allt bara försvann och man red för att vinna. Varför ska det vara så dyrt? Kan jag inte bara vara oberoende av pengar så att jag kan köpa hästen som jag ALLTID velat ha!
Men det är väl just det också, tiden som man måste ha. Men känns som om när man väl sitter där med hästen så löser sig allt och jag vet att jag har familj och kompisar som ställer upp och hjälper en. (om det skulle behövas) Nu blir jag bara mer galen på tanken när jag sitter och skriver detta, men alla ni som red när vi var små vet, visst hade vi roligt? Var i stallet varenda dag imprincip, hade tävlingar nästan varje helg. Upp tidigt på morgonen och kom hem sent på kvällen. Låter kanske inte så kul för er som inte riktigt fattar vad jag är ute efter, men vi hade den där gemenskapen som man har när man delar ett intresse. Alla ställde upp för alla och hjälpte alla, fast det nästan alltid är en individuell tävling så stöttade man varandra till 100%. (Fast jag vet att man ville vinna mest av alla)! Gick de dåligt så bet man bara tag i det sura äpplet och försökte satsa på nästan tävling man red. Tiden gick så fort, åren man hade! Fattar inte hur det kan kännas så. Jag började rida när jag var 3 år, då kunde jag knappt gå! Och red sen under hela min uppväxt. Kan bara tacka mamma att det var hon som drog med mig till stallet. Om det inte vore för henne så skulle jag nog ha missat hela känslan som jag verkligen har i mig.
Jag har i hela mitt liv ridit på ridskola och det ångrar jag inte alls, men det är nog tack vare att vi fick hyra ridskolehästarna och åka på olika tävlingar. Om jag hade ridit på en "vanlig" ridskola tror jag att jag inte sulle fatta hur kul det är med ridningen! Tävlingarna gjorde nog att jag ändå stannade kvar så länge som jag gjorde! Man kan säga att jag slutade rida när jag inte fick tävla ponny längre och det kanske jag inte skulle ha gjort om jag visste vad jag skulle sakna! Men gjort är gjort och det är ju aldrig försent att börja igen? Bara att börja spara pengar och hoppas att en dag ha råd att köpa en häst och dess tillbehör! :)

Nu måste jag kila, ska möta upp Sanna på Maxi. Ska inhandla lite mat till kvällen och sen blir det att glo film och prata en massa :)

Efter som vanligt :P

Har visst halkat efter lite med bloggandet, men har varit jul och sen så har det inte hänt något speciellt som man kan skriva om..

Julen har varit bra iaf, trevligt folk, god mat och bra klappar :) Det kan inte bli bättre alltså, men julen går så fort, speciellt om man jämför med allt som man ska förbereda innan. Men nu är det ett år kvar till nästa jul, bara att vänta!
Men nu först är det nyår som gäller, lite tråkigt att både julen och nyår är på helgen. Känns som om det är inte är något speciellt man firar då! Men för mig har nyår blivit lite mycket, alltså kan lika gärna skita i att fira det. Så jag kommer att umgås med familjen och äta gott och ha det trevligt!

Jag måste gå och göra en macka, känner mig lite hungrig. Och snart så kommer Rickard hem också :)

/Linn

I väntans tider

Sitter i soffan och har tv:en på i bakrundern, väntar på att Rickard ska komma hem så att vi kan åka och handla till julen! Känns bra att göra det idag fast jag lika gärna kunde vänta tills fredagen typ, men kommer säkert vara stressigt som det är. Lika bra att få det gjort när man har tiden liksom :)
Måste kolla med Linus om vi ska köpa julklappar till varanadra, jag är en sån person som inte köper om jag inte får något :P Men om jag ska köpa till honom måste jag också ner på stan någon dag också. Sen så ska jag hem till mamma och hämta våra julklappar som hon ska ge, då hon jobbar hela julen kommer den inte att firas där!

Sen är det segt med granen också, den har inte kommit fram än. Man kanske blir seg när man ska ner i skogen och hugga den själv (på våran tomt är det). Men å andra sidan så är det kanske lika bra då vi har en galen katt som säkert kommer ha jätte roligt med den granen!

/Linn

091211

Hur kan det komma sig att det regnar?! Är snart jul och den lilla snön som har kommit är på väg bort.. Är nog inte bara jag som vill att det iaf ska ligga lite snö på marken över jul, ser så trist ut om inte annat.
Och för den delen så längtar jag verkligen till sommaren, hatar verkligen att köra bil nu alltså. Är lika nervös varje gång, känns som om bilen ska åka av vägen så fort jag bromsar och svänger. Och så ska det väl inte vara! Och nu när det regnar så kommer det bli ännu halare ute på vägen, usch blir nervös bara jag skriver om det.. Nej, jag får helt enkelt sluta köra bil på vinter halvåret!

Sitter och väntar på att Rickard ska komma hem, ska snart hoppa in i duschen. Ska upp till Sussie och Thomas, Linus fyller år imorn så vi firar honom idag istället :) Gott, det kommer bli med fika iaf!
Imorn blir det julbord med jobbet, har aldrig varit på ett riktigt julbord faktiskt. Så det kommer bli väldigt roligt, och gott!
Nu ska jag kila in i duschen, ha en bra helg (kommer antagligen inte skriva någe mer i helgen) :)

/Linn

1:a december

Det är alltså 23 dagar kvar till julafton, det känns inte alls som om det är det alltså! Jag vet inte vad man ska göra för att känna efter julen mer, kanske är det bara snön som gör det? Vi får hoppas att det blir snö inom 23 dagar då. Det behöver inte alls vara mycket utan bara så att det täcker marken :) Så nu har man bestämt det, bara att hålla tummarna! Annars kommer det nog bara bli en trist jul om marken ska vara grön!

Idag ska jag även öppna min första lucka på min chokladkalender, kommer bli så gott. Tycker verkligen om den chokladen och det är i lagom mängd också.
Snart är det dags för matlagning, idag ska vi lyxa till det lite. Så det blir lövbiff, kroketter, sås och en god sallad till, mums :)

/Linn

RSS 2.0