Bättre sent än aldrig

Nu sitter jag här hemma och idag har jag inte gjort något speciellt, väldigt skönt faktiskt :) Nu har det gått en vecka på semestern och jag har bara en till sen, känns lite jobbigt faktiskt. Vill inte jobba, heldre jobbar jag hemma på huset i så fall.
På tal om huset, nu har vi verkligen kommit igång alltså. Sovrummet, hallen, vardagsrummet är klart, sen så är matrummet nästan klart. Så nu ser det ut som ett normalt hus iaf, om man nu ska jämföra med hur det såg ut innan!

Nej, nu ska jag försätta och glo på tråk tv, men idag är det bara en seg dag och det gillar jag verkligen :)

Hade fint
/Linn

1 dygn utan dig

Nu snart har det gått ett dygn sedan du försvann, jag vill inget heldre än att du ska komma tillbaka hit. Du är väldgt väldigt saknad. Varför försvann du? Varför kan du inte prata och säga vad det är som är fel?

Det låter ju nästan som om det är Rickard som har dragit, men så är det inte riktigt. Jasmine är borta, vi skulle testa gå ut och gå med henne igår kväll. Satte på henne koppel för att visa henne runt lite här och så. Vi hann bara kliva ut genom dörren så stack hon, hon fick liksom panik och börja hoppa och kasta sig. Vi hade ingen chans i vägen att få tag på henne. Hon stack rakt in i skogen, försökte gå efter henne. Men hon sprang bara djupare in i skogen. Så nu hoppas jag bara att hon ska komma tillbaka hem till oss. Hon var väldigt speciell och det var därför jag fastnade för henne. Hon var definitivt ingen vanlig katt. så KOM HEM JASMINE!

Så nu ska jag supa ner mig ikväll och sörja henne, nej nu skoja jag bara. Visst sörjer jag, men supa ner mig ska jag inte göra och vem vet hon kanske kommer komma hem en vacker dag :)
Snart får vi gäster hit hem också, så ha en underbr kväll ni med!

/Linn

En MYSKVÄLL hemma hos Sanna

Igår så hängde jag med Linnea ut till stallet, skulle hjälpa henne så att vi kom snabbare ut till Sanna. Men tror ni inte att Linnea tvingade på mig ridkläderna för hon tyckte att jag skulle rida. Var lite osäker först om jag ens ville, men ångrar mig absolut inte. Vilken känsla man får när man sitter på hästryggen alltså, älskar verkligen det!

Vi åkte hem till Sanna efter stallet och så söt som Sanna är så hade hon förberett allt, så när vi kom dit så var det bara att börja äta. På menyn stod det Toast skagen, kyckling/fetaost paj och panacotta! Det var verkligen så gott, och inte nog med det blev det en massa prat som vanligt. Kom även på där mitt i allt att vi skulle kolla igenom alla bilder som Sanna har tagit under åren vi har umgåtts. Och det var ett nöje i sig, till slut när vi insåg att klockan vart 02.15 knallade vi iväg till sängen. Sov kvar där och det var väldigt väldigt länge sen som jag sov ifrån min älskade Rickard.

Idag när jag kom hem så bestämde vi oss för att åka och kolla på soffa, hittade en i tidningen hemma hos Sanna. Så vi skulle bara åka och kolla på den. Men den var verkligen fin och och passade in hemma hos oss så bra, så vi köpte den lite lätt sådär :) Men det kommer bli as bra, för vi är snart klara med vardagsrummt och det vore ju skönt om man hade en soffa man kan sitta i!

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen:

Toast Skagen!
Kyckling/fetaost paj med sallad!
Panacotta med bär!
Linnea och Sanna :D

Hade fint
/Linn


Tjenixen igen

Eller ska jag säga god kväll :)

Just nu är Rickard i duschen och då passar jag på att skriva lite här på bloggen ännu en gång idag!
Det blev som jag hade trott, idag började vi med vardagsrummet. Men det blev inget målande, utan började med att riva ner tapeten som satt innan och så var Rickard duktig och spacklade :) Så snart är nog det rummet också klart, känns som allt flyter på nu verkligen och det är inget som jag klagar på faktiskt! :D


Så här ser iaf sovrummet ut på ett ungefär nu när det är klart :)

Nej, nu blir det duschen för min del och sedan får jag krypa ner i sängen tillsammans med älsklingen <3

Hade fint
/Linn

God morgon

God morgon alla glada, är väl egentligen bara jag som orkar vara uppe så här tidigt. Nej, men så är det inte riktigt, ska iväg och jobba. Men fick lite tid över så då passade jag på att slänga in ett blogginlägg!
Känns som om jag verkligen har kommit igång med mitt bloggande och jag trivs väldigt bra här! :)

Idag ska det komma en målare hit och hjälpa oss att komma igång med allt. Vi vet ju liksom inte riktigt hur man ska gå till väga och det känns som en kunnig person ska hjälpa oss. Så därför tog vi kontakt med en målare och som alla andra hantverkare så vill dom komma och kolla hur det ser ut exakt. Så därför ska han komma hit idag under dagen. Så vem vet, jag kanske står med en pensel i högsta hugg ikväll! Jag kan ju alltid hoppas på det iaf :)

Nu börjar det dra ihop sig här hemma, så jag ska stänga ner här och bege mig till jobbet!


Lägger inte en bild på käraste Jasmine! Ser ut att trivas där hon ligger :)

Hade fint
/Linn

En helt vanlig onsdag

Idag efter jobbet så svängde vi förbi pappa och hämtade hans grill, han skulle ändå köpa en ny så då passade vi på att ta den gamla ner till huset. Så nu har jag och Rickard skurat den så den ser nästan ut som ny! Måste bara köpa en gasoltub och sen är den klar för användning :)

Igår så kom Sannapanna förbi, väldigt kul. Var ju ett väldans bra tag sen jag umgicks med henne, så hon fick stanna kvar och göra och äta mat med oss. Sedan var hon snäll och fixade min header som ni kan se, får se hur det blir sen i framtiden. För nu visade Sanna mig hur man gör, men vet inte om jag kommer ihåg faktiskt... Men det vore ju kul om man läre sig någongång iaf! 

Nej, nu så ska jag kolla vad älsklingen gör och hålla han sällskap! Kanske inte så kul för honom när en annan sister vi datan ;P


Sanna när hon hackar grönt!! :)


Hade fint
/Linn 


Måndag

Hejhej!

Just nu håller jag på att laga lite kvällsmat till mig och älsklingen! På menyn står det färsk potatis, fiskpinnar och remouladsås. Gud vad gott det kommer bli, var väldigt länge sen som vi åt det!

Idag är det den tråkiga dagen, MÅNDAG..
Usch, vad jag hatar denna dag. Vill verkligen inte gå upp på morgonen när klockan ringer, vill bara ligga kvar och mysa med älsklingen! Men här i livet kan man inte göra det, så det är bara att gå upp och åka till jobbet.
Idag har jag varit duktig också, har nämligen städat ur det sista ur lägenheten. Eller ja, städat och städat hämtade de sista sakerna som var kvar där. Så nu är den helt tomt, bara förrådet kvar att tömma. Men det är ingen broska med det inte, så det tar vi sen när vi har tid, har jag bestämt ;)
Vi vill få ordning här i huset istället, för nu ser till exempel garaget ut som jag vet inte vad... Så vi skulle behöva komma i ordning där innan vi hämtar mer "förråds grejer."

Nej, nu är det dags för mig att fortsätta med matlagningen!

Hade fint
/Linn

Så är det!

Nu sitter jag här hemma i huset vid matbordet och skriver detta inlägg!
Har kommit lite i ordning iaf här i huset, men det finns mycket kvar att göra. Nästa sak som står på listan är att köpa hem trallvirke så att jag kan få min efterlängtade trall. Sedan ska vi börja göra om i köket och badrummet.
Trivs redan i huset och vi har bara sovit här i tre nätter, känner verkligen att jag och Rickard gjorde rätt med detta köp. Kommer bli så himla fint här till skillnad på hur det egentligen såg ut när vi köpte detta :) Men säger som jag alltid har sagt att vi köpte inte huset utan tomten om man säger så!!

Nu väntar jag bara på att Rickard ska komma hem så att jag kan börja klippa gräset, kommer nog ta en tid att få det gjort. Är ju inte lite gräs som finns på tomten! Men jag klagar inte, hoppas bara det inte hinner börja regna. Ser nästan ut som om det kommer börja snart...
Nej, nu så ska jag börja fixa och trixa lite här hemma innan älsklingen kommer!


Här är huset som har blivit tagit uppifrån skyn :)

Hade fint
/Linn

RSS 2.0