Seeeg!

Halv sitter/ligger i sängen och bara tänker hur underbart liv jag har. Eller ja iaf idag, nu har man gått på helg och det är så himla skönt! Mina ögon orkar jag knappt hålla uppe, skulle helst av allt vilja lägga mig ner under täcket och bara somna in i en underbar sömn. Men det funkar inte riktigt så, för just nu håller jag på att tvätta så då hinns det inte med att sova, senare blir det att äta lite mat. Eller mat och mat, blir nog en skål med filmjölk. Är inne i en period då jag verkligen älskar filmöjlk, skulle kunna äta det till frukost, lunch och kvällsmat. Gottgott.

Nej, ska ner i tvättstugan nu!

Ha en bra dag
/Linn

FREDAG

Yes, fredag idag då=helg!

Vaknade upp vid halv 10, en sån underbar tid. Känner mig pigg och alert!
Har rensat ur min garderob så nu finns det inte så mycket kvar där i, så funderar starkt på att dra ner på stan och kolla om man hittar något nytt som man kan ha på sig!
Nej, nu så ska jag börja fixa i ordning mig för att sedan ta min cykel och cykla ner på stan!

Ha en bra dag
/Linn

Måndag

Redan måndag känner jag, känns som om det va fredag nyss..

Idag, på jobbet flöt allt på ovanligt snabbt faktiskt. Men hade ganska mycket att göra idag också, hoppas att det skenar på lika snabbt imorn då man ska jobba heldag.
Men idag när jag skulle hem så hände något, inte alls ovanligt när det gäller mig. Skulle stanna på Statoil, Wasavägen och tanka. Satt och funderarde på det vid braseriet när jag var på väg hem ifrån jobbet. Kom hem innanför dörren och började ta av mig allt. Då kom jag på: just ja, skulle ju tanka! Så det var bara att sätta på sig kläder och köra iväg och tanka.
Men det är så himla typiskt av mig att glömma saker som man tänker på några minuter innan saken ska ske..

Nu snart så ska jag ner på stan och äta lunch med mina underbara vänner. Ska bli så kul och gott!

Ha en fortsatt bra dag!¨
/Linn

tjolahopp

Sitter nu här mätt och betåten, dagens maträtt: makaroner med tonfisksås, mums!

Idag, fredag min lediga dag har jag haft fullt upp känns det som... Började med att man inte kunde somna om efter älsklingen farit till jobbet. Så vid 8 bestämde jag mig för att gå ner till tvätten för att påbörja tvättningen som jag ska göra idag. Just nu känns det skönt att man påbörjade tidigt, för nu är man snart klar med den!!
Annars under tiden som man inte var nere i tvättstugan så här man hunnit med att baka, nalkas ju kalas här imorgon för mig och Rickard. Så man måste ju bjuda på något gott iaf.
Sen har man också hunnit med att städa lägenheten, känns bra nu när allt är gjort inför imorgon.
Nu kan man äntligen andas ut :)

Igår blev det en visit på Ikea, (me like!) Vra erbjudande där för alla family medlemar och jag är ju medlem där så då åkte jag och Rickard dit. Kom hem därifrån med en sänggavel, byrå, fyra stolar och lite små saker.

Nu så ska jag bege mig ner i tvättstugan och stoppa in en tvätt i torktummlaren och sen ska jag ut i det snöiga ovädret och handla mjölk.

Ha en bra dag och helg!
/Linn

Gjort mycket idag

Nu har denna söndag gått, har hunnit med väldigt mycket idag.

Vaknade tidigt (som vanligt), jag och älsklingen åkte och tvättade bilen. Sedan bar det åt mot Västerås, skulle införskaffa lite presenter nu till alla dom som fyller denna månad. Gick in på Jysk och hittade lite gardiner som vi köpte. Så nu är julgardinerna i köket nermonterade och helt nyinköpta sitter uppe. I vardagsrummet är det också nyinskaffade gardiner, så nu ser hemmet exemplariskt ut. Är mycket nöjd!
Förresten mamma nu har jag äntligen prövat strykgärnet och strykbrädan, funkade helt okej!

Sedan när vi kom hem till e-town igen så dök sannapanna upp här hemma, mycket trevligt. Vi tog oss ner till staden och kollade runt, man hittade ju en massa fina saker som man ville ha med sig hem. Men ikke blev det allt som man ville ha, utan med mig hem fick jag ett par helt underbara byxor som bara kostade 100kr. Så nöjd med köpet :)

Hyrde film på vägen hem och kollade nyss på den, varken jag, Sanna eller Rickard fattade nada. Menmen så är det väl ibland när man hyr något som man aldrig har hört talats om.

Detta var min dag i stora drag!

Hade fint
/Linn

Hejhej

Nu sitter jag i sängen nyduschad som man är, kom på i duschen att det verkligen är hur skönt som helst att duscha. Men det jobbiga under duschningen är att man måste ta sig in i duschen och att man måste ta sig ur den. Men vi bortser ifrån det så är det underbart med duschen!

Idag jobbade jag igen som vanligt, känns skönt att vara tillbaka. Imorn är det sista jobbdagen för denna vecka, jag jobbar bara måndag-torsdag. Det är väldigt skönt att ha en liten extra dag på helgen.

Nej, men nu så ska jag lägga mig ner i sängen och glo lite tv innan min älskling kommer hem!

Ha en bra kväll!
/Linn

Hej min kära blogg

Nu sitter jag här hemma på Sveavägen med morgonrocken på och tv:n står på här i bakrunden. Snart är det dags för lunch, på menyn står det: gårdagens tacos. Det ska bli gott faktiskt, med lite chips till iaf och de goda dipperna som man kära sambo köpte igår. Nu blev man ju jätte sugen på mat. Min mage börjar visst kurra också.

Man har ju vart hemma dom här två första dagarna på veckan, imorn nalkas det jobb för min del. Ska faktiskt bli lite kul. Börjar bli lite segt att bara sitta hemma. Speciellt nu när man känner sig frisk igen.
Rickard är på jobbet och jag hoppas bara att tiden går fort idag, vill att han ska komma hem och bara hålla mig sällskap. Man blir så seg av att sitta själv här och bara glo på tv, roligare att ha någon att prata med faktiskt.

Nej, men nu så ska jag gå och laga iordning lite mat till mig.
Ha en bra dag
/Linn!

RSS 2.0