Helg, eller?!

Sitter nu i sängen och är alldelses nyduschad, men det är en sak som jag är lite bekymrad över. Det är ju fredag idag och egentligen borde man hoppa av glädje och säga att nu är det äntligen helg. Men den glöden finns liksom inte kvar i mig, speciellt inte som denna helg ser ut. Idag jobbar jag 16.00-21.00 och då är nästan denna kväll förstörd, sedan imorn så jobbar jag 12.00-20.00 och då är lördagens dag och lite kväll förstörd. Känner att man kanske har valt fel yrke, då man jobbar på helgerna..

Men åh andra sidan så är det skapligt skönt som denna dag, då jag sitter och inte gör något speciellt mer än att skriva detta "intressanta" inlägg. Och jag vet innerst inne hur min älskade går på jobbet och tycker det är jobbigt att han måste jobba! :) Men man får göra det bästa av situationen och bara vara glad över att man har ett jobb. 

Idag så ska jag åka till tuna park en snabbis, måste inhandla en grej som jag verkligen behöver. Sedan så ska jag åka förbi Rusta och se om dom har fått in solstolar som jag vill ha, lika bra att börja inhandla lite saker nu till huset. Annars så känns det så oerhört dyrt om man ska köpa allt på en och samma gång! :) 
Förresten så har jag och Rickard varit och handlat allt som ska vara i sovrummet, det vill säga: golv, tapet och färg! Så nu är det bara att sätta igång med sovrummet. Det så himla bra nu med huset och allt!!! :)

Nej, nu måste jag göra ett ryck innan jag ska göra allt som ska göras idag!
Hade så fint
/Linn

Trött

Hejsan min kära blogg!

Idag är jag helt slutkörd, och jag har verkligen ingen aning om varför... Idag fick jag bara akut ont i halsen, kom som en överraskning. Hoppas jag inte går och blir sjuk nu bara, för det finns ingen tid för några sjukdomar nu inte!

Annars då? Jo, det är fina fisken här :) Har precis kommit hem ifrån chopchop, jobbigt när man jobbar på två olika jobb faktiskt. Känns som denna vecka har jag inte alls fått någon vila, kan ju vara svaret på varför jag är så trött som jag är.. Börkar på KP klockan 7 varje morgon, sedan halv 10 så blir det jobb på chopchop, klockan 14.00 bär det av till KP igen för att jobba til 16.00. Så har mina dagar sett ut denna vecka. Men nu är det slut på det, så nu ligger jag hemma i sängen och bara väntar på att klockan ska slå 16.00 då kommer älsklingen hem :) Ska ut och grilla idag, så gottgott! Sen blir det Slagstaglass efter det, kommer bli premiär för mig i år faktiskt. Hoppas det smakar lika gott som förr, men det kommer det nog. Är nog värre med preiset, lär ju ha höjt en aning med det...

Nej, nu så ska jag kila ner till tvättstugan. Håller på att tvätta för fullt idag :)

Hade nice!

/Linn


Inte alls långt kvar!!!

Igår torsdag så började vi (jag och Rickard) packa ner lite saker i kartonger. Känns verkligen som om det snart är dax att flytta :) Blir så himla glad när jag tänker på att det sker snart! Det är 7 veckor kvar nu, så skönt att man börjar i god tid. Jag och Rickard har bestämt att när vi får tillgång till huset så ska allt vara klart, alltså det ska vara nerpackat så att vi bara kan börja köra ut grejerna till huset! Det värsta som finns är stress och det vill vi verkligen inte göra :)

Förresten vill bara ge ett väldigt stort plus till Rusta, har inte varit där på väldigt väldigt länge. Vi kom in där igår och ser att dom gjort om, det är verkligen fint. Nu ser det ut som en affär, innan ombyggnationen så såg det ut som bara ett lager som dom har slängt in lite saker i. Men oj, vad fint det är nu!! :) Vi åkte dit för att köpa flyttkartonger, det va 10 st för 150 kroner. Ett väldigt bra pris! Vi får väl se om det behövs mer, känns som om det borde räcka för så mycket saker har vi inte. Men man vet aldrig!

Nu så ska jag fortsätta att äta min lunch, potatismos, pannbiff och brunsås (allt är hemmagjort) Mums va gott det är :)

Hade fint!
/Linn

God morgon

Nu ligger jag i sängen och funderar på om man ska äta en rejäl frukost eller om man ska göra något brunch aktigt.. Vi får helt enkelt ta och se vad som händer, jag börjar jobba klockan 12 så därför är det lite knepigt att bestämma. Måste ju vara mätt under mitt arbetspass annars blir det väldigt jobbigt!

Slutar klockan 16.00 idag, känns bra för då får jag hela kvällen att umgås med min underbaring till älskling. Vi ska äta gott och bara ha det allmänt trevligt, ni förstår att vi firar 1 år och 2 månader idag. Egentligen är det inget speciellt men man måste uppmärksamma den person man älskar lite iaf! :)

Nej, nu så ska jag gå och kolla lite i kylen vad som vi har att erbjuda mig till frukost. Har verkligen ingen aning om vad jag vill äta, är liksom inte sugen på något... Skapligt jobbigt faktiskt!
Men ni får ha det så bra idag, kommer nog inte att skriva något mer idag här på bloggen så ta vara på detta som jag skriver nu! :) haha

/Linn

HUSET

Här kommer lite bilder ifrån huset som jag och Rickard har köpt!! :)

Huset framifrån, samt Rickard och Thomas :)


Hallen, och till höger ligger toaletten, rakt in är matplatsen! (:


Sovrummet!! =)


Kort ifrån sovrummet, dörren till höger ut mot tvättrum och kök, dörren till vänster är in på toaletten!! :)


Köket!!


Vardagsrummet (:


ÖVER TILL ÖVERVÅNINGEN :)


Toaletten som ska göras iordning helt och hållet!! :)


Sovrum!! =)


Allrum

Sista bilden


Dörren till vänste är själva ingången och dörren till höger är en ingång till garget!! :)

Tack och hej leverpastej!!!
/Linn

RSS 2.0