halv åtta hos mig

Ja, det är vad klockan är hos mig just i detta nu :)
Och inte nog med det så är ju själva tv-programmet "halv åtta hos mig" också!

Idag är det seg tisdag och med det sagt menar jag att jag alltid är seg på tisdagar, jag fattar inte hur jag kan vara det! Det är verkligen varje tisdag.. Men det är bara att tagga till, för imorn är det en ny arbetsdag, jippie :D Eller inte, orkar inte jobba, är så trist! Men å andra sidan så efter morgondagens arbetspass så är det mindre av veckan kvar tills helg och det är verkligen JIPPIE!! :)

Nej, nu roppar duschen på mig så ska kila dit!

/Linn

Mitt liv är underbart

Sitter nu denna härliga lördagsförmiddagen och kikar runt lite på datan, har varit vaken sen 8 imorse och borde vara trött. Men icke, och det är väldigt bra. Älskar på ett sätt att gå upp tidigt, för nu är jag klar med städningen här hemma.
Rickard håller på med garaget, vi ska nämligen isolera och så där inne. Så att det kommer vara varmt där hela vintern, eller ja nu så känns det som om det inte alls kommer bli kallt ute. Men det kommer väl antagligen bara att slå till med kylan. Hoppas på lite snö till jul iaf :)

Idag så ska jag hem till mamma och äta mat, ska bli kul och väldigt gott faktiskt. Funderar på att dra mig upp mot stallet också då Arnold kommer och ska ha träning och Linnea ska vara med. Kul och se hur hennes vackra häst hoppar faktiskt.
Nej, nu sitter Rickard i bilen och väntar på mig så måste kila :)

/Linn

Unga mödrar

Har precis satt mig i soffan och sitter vid datorn som jag inte har setat vid på väldigt länge!

Idag har jag arbetat som vanligt, när jag kom hem så var det bara att ta fram städsakerna igen.. Är så trist att städa, men det måste göras! Men en sak är säkert och det är att det alltid är lika skönt när man är klar med städningen. Inte nog med det så har jag tvättat och hängt tvätten! ;)

Imorn nalkas det pepparkaksbak hemma hos min käraste farmor, är en tradition som vi har i släkten och jag hoppas att den kommer fortsätta väldigt länge! Har redan fått in bakglöden, då jag hjälpte till igår hemma hos Sussie med lussekatter! Och dom blev väldigt goda alltså :) Så nu längtar jag tills imorn kväll så jag och Rickard kan fika med bullarna och kakorna! Kommer bli så gott :)

Nu så ska jag fortsätta och kolla tv och forsöka komma på vad vi ska äta ikväll. Är så svårt att komma på när man inte riktigt är hungrig.. Men något ska man väl komma på, annars får Rickard stå för maten idag!

/Linn

Trevligt helg

Visserligen är helgen inte över, men hittills så har det varit suveränt! Min käraste bjöd mig på tre rätters igår, smakade hur bra som helst. Räkcoctail, revbensspjäll och varma päron med glass. Det kan nog inte bli bättre, slutade kvällen med att spela Eskilstuna spelet. Har aldrig spelat det och det är väldigt kul faktiskt :) Är linkade som monopolspelet för er som inte alls vet vad eskilstuna spelet är för något.

Idag lördag så har jag varit duktig och krattat en massa löv, ska nog hugga ner alla träd som vi har på tomten. Eller ja, den känslan hade jag när jag krattade. Men just nu känns det bra när allt är gjort och sen så är ju träden så fina på somrarna när det finns löv på dom!
Har även varit hos Rickards syster och blivit bjudna på god mat igen, lövbiff och glass/philadelfia/jordgubbs grej. Var jätte gott allting :) När vi kom hem så var det fram med Eskilstuna speler igen (vi har fasnat för det). JAG VANN :) Nu så ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv tillsammans med älsklingen innan vi somnar för denna dag!

Imorn nalkas det däckbyte på iaf min bil, (förhoppningsvis) Mina däck är så slitna så kanske blir nya vinterdäck!

/Linn

Helgen med stort H

Ja, nu ligger jag i sängen och det är söndag kväll!

Helgen har varit suverän, började med en lite lätt shopping med mamma på dagen. Åkte sedan hem till Rickards föräldrar då han hjälper till med deras nya kök. Kom hem till 20.00 då Idol börjar och även då startades våran myskväll :)

Lördagen nalkades det med svinfest, som vart så lyckat så. I början så var det lite stelt mellan alla som var där men efter några glas med alkoholhaltiga drycker så släppte alla loss! Käkade för första gången helgrillad gris och det smakade egentligen inget speciellt, men det får godkänt av mig :) Gick även tipsprommenad då frågorna handlade om dom som hjälpte till med festen, tyvärr så vet jag inte hur det gick, men tror det gick bra! Kom hem ca 2 tror jag det var, och så somnade man direkt!
Idag så har det bara varit en seg dag, men såna dagar tycker iaf jag om! :)

/Linn

Ikea here i come

Kontot har jag chekat av, har varit på toa och gjort behov ett nu är det bara älsklingen som ska komma hem så att vi kan åka till Ikea. Var nämligen ett bra tag sen vi var där så det kommer bli så himla roligt :) Man kan aldrig få för mycket av Ikea, ska bli kul och se vad vi får med oss hem idag. Ska kolla på lampor iaf sen lär man få med sig något mer hem!

Fick nyss ett samtal, måste kila iväg nu Rickard vill ha med sig mackor i bilen!

/Linn


Älsklingsposition

Nu halvligger jag i soffan och har tv på i bakrunden, älskar verkligen att bara ta det lugnt!
Väntar på att älsklingen ska komma hem då han jobbar över (så duktigt)!

Målarna är nästan klara med tapetseringen i hall nr 2, och vill bara säga att det kommer bli så jävla snyggt alltså. Är så nöjd med valet av tapeten så jag vet inte riktigt om det är sant! Och det bästa är att vi gjorde värsta kapet när vi köpte dom också :)
Snart är vi klara med hela huset, tänk er att vi har bott här redan i 4 månader. Tiden har gått väldigt fort, och dessutom är vi snart klara med den renovering som vi hade tänkt oss. Eller ja till och med lite mer, skulle egentligen vänta ett bra tag innan vi gjorde om på övervåningen. Men den är snart klar, är bara lite sockel som ska på väggarna. Och det är inte mycket det inte, sen så kommer väl det stora projektet börja här hemma: TRAPPEN! Men det kommer nog bara bli roligt, för jag vet redan nu att den kommer bli så snygg! :)

Saknar min bästa vän Sanna Sampokoski <3



/Linn

RSS 2.0