Så jädra nice

Sitter nu en vacker eftermiddag som denna ute på vår trall! Är så jädra nice, solen lyser, fint folk kommer ikväll och man är ledig imorgon :)
Det kan inte bli bättre start på denna vecka!
Tur man är hemma själv nu, så att ingen ser min bleka kropp! Hoppas innerligt att man får lite färg snabbt i år iaf, då slipper man skämmas när man visar sig :)

Nu idag går man även in i en ny vecka, befinner mig just nu i v.26+0! Bara 14 veckor kvar alltså, känns faktiskt skönt :)

Träffade mina underbara tjejer i helgen också, då bestämdes det att vi åker ner till Ullared i sommar! Jag längtar redan om jag säger så, ska bli så kul. En liten roadtripp sådär kan man kalla det för :) Då blir det att handla saker till pyret i första hand iaf! Men ingen dag är bestämd då alla jobbar och ingen vet egentligen hur vi jobbar :)

Nu är det dags att rycka upp sig och fixa lite innan gästerna kommet hit på grillfest :)

/Linn


24+0 idag då

Ja, så ligger det till!
Ännu en vecka har gått, känns som om jag skriver/säger det väldigt ofta men ändå så känns det som om tider går så sakta! Förstår egentligen inte hur det går till...

Igår var jag och Elin på Tuna park och tog oss ett varv, har nog hittat bikinin som jag vill ha! Hoppas bara den passar, vill dock inte köpa den nu eller än på ett tag då jag inte vet om mina kära boobisar växer något mer! Känns meningslöst att köpa om man ändå inte hinner använda den :)
Den finns på HM för 149 kr, och det är ett rimligt pris tycker jag! Känner att jag kommer använda bikini väldigt mycket i sommar :) Men det är bara bra då jag har chans att få lite färg på kroppen.
Gud vad jag längtar till värmen, det känns som om jag tjatar om värmen nu faktiskt! Men tror det ligger en stor del i att jag vill ha augusti istället! Sen så älskar jag värme och sol också så känner att sommarn är mer än välkommen nu alltså!

Annars mår jag väldigt bra, magen är väldigt liten om man jämför med andra som är i samma vecka! Men det känns bara bra, då jag kan ha mina "normala" kläder längre :) Men man vet inte, kanske vaknar upp en morgon och magen har blivit större. Tror inte att min mage kommer vara liten under hela graviditeten, men det är något som vi alla märker senare på året :)
Nej, nu ska jag fortsätta med det jag gör!

/Linn


Lunchdax

En sån underbar fredag, sitter och äter lite lunch nu :) Det är så skönt med fredag alltså, längtar tills imorn då jag får sova ut! Eller ja, eftersom Rickard finns i mitt liv så blir det nog inte någon stor sovmorgon :) Men klagar inte, så länge man inte vaknar av en väckarklocka.

Funderar lite, vi är bortbjudna på inflyttningsfest imorgon och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig! Då jag har en liten kula på magen kan jag inte ha alla kläder som jag äger. Men något ska jag nog hitta att ha på mig :) Men som sagt så gäller det att planera i tid, så lika bra att börja idag!
Men ni ska se att allt löser sig, har hela dagen imorgon på mig också.

/Linn


Äntligen

Nu är barnvagnen beställd, känner mig så jädra nöjd alltså! Inte nog med det så säger hon på Babyproffsen att om man beställer Babyskydd så får man 50% rabatt på den. Och klart att vi slog till, så nu är vagn och bilbarnstol beställd! Vi får allt någon gång i juni, gud vad jag längtar tills dess :)

Just nu står det en lasagne i ugnen och gräddar till sig, så snart blir det mat också!
Just nu mår jag bra, allt känns så bra också! Hoppas att känslan inte försvinner :)

/Linn


En skön tisdag

Är ute i ostra just nu och städar här denna tisdag! Känns som om det vore måndag men klagar inte! Blir ju ännu en kortvecka denna vecka :)

Det blev ingen beställning av vagn förra veckan... Då tiden inte riktigt fanns så får det ske denna vecka istället :) Måste kolla med Rickard om han behöver vara med när man ska beställa också!
Liggdelen blir brun och sittdelen blir svart med lite rött i iaf! Allt känns bra och har gjort det nu i ett par veckor, så kommer inte ångra mig :)

Men som sagt så säger jag till när beställningen sker!

/Linn


Segat till mig...

Känner att jag har halkat efter med mitt skrivande, men har varken haft tid eller ork att skriva något!
Nu har jag börjat jobba heltid, så är lite seg om dagarna! Började igår och det känns väldigt skönt att denna vecka är en kortvecka :) Likaså blir nästa vecka och jag klagar inte för fem öre!

Igår gick jag in i v.22+0, och jag kan med glädje meddela att från förra veckan fram tills nu har det gått med rasande fart! Och jag hoppas att alla andra veckor som är kvar går lika fort :)
Var som sagt på Babyproffsen förra veckan och frågade om babyskydd. Fick mina svar och så men de märket som jag typ måste ha för att den ska passa på Chassit kostar så mycket. Så vi får helt enkelt ta och se vad vi kommer köpa!
Denna vecka som sagt måste vi även beställa barnvagnen, men känns som om det inte hinns med... Eller ja, torsdag skulle funka! För tror inte det är en speciell dag, men dom kanske stänger tidigare för att det är dagen innan en röd dag! Men säger till när barnvagns beställningen äger rum :)

/Linn


RSS 2.0