Fradag

Känns som om dagarna flyter ihop då jag inte har något speciellt att göra på dagarna, men idag är det fredag och det innebär att jag får umgås med älsklingen i två hela dagar :)
Idag ska jag plocka lite här hemma då vi får finbesök ikväll, Sanna och Linnea kommer över på en bit mat och en massa snack! Det ska bli väldigt trevligt :)
 
Nu ska ut och hämta posten och se om man fått några nya räkningar ;)
 
/Linn

Kom igen nu

Sitter nu här hemma och har gått över tiden med 2 dagar, det börjar bli skapligt segt nu. Just att jag vet att jag lika gärna kan gå över 1½ vecka till, eftersom jag inte känner några förvärkar eller något annat så känns det verkligen som om det kommer bli 1½ vecka till innan man blir igångsatt... Och igångsatt vill jag helst inte bli, så jag hoppas verkligen att det händer något snart!
Ska till barnmorskan idag så vi får se vad hon har att säga och förhoppningsvis är det något positivt om man säger så :)
 
Idag har jag gått i trappan här hemma och tänkte ge mig ut på en promenad snart innan jag ska äta lunch, så hoppas att det hjälper mig att komma igång. Men säger som jag alltid har sagt, tror egentligen att det inte finns några "knep" till att förlossningen ska starta. Utan den startar när man är redo, men är man desperat så kan man lika gärna försöka ;) hehe
 
Hade fint!
/Linn
 

En fantastiskt lördag

Har precis städat av huset, känns så fräscht när det är klart! Kände dock att jag blev lite trött i kroppen, men vad gör det. Då passade det bra att sätta sig och skriva här istället :)
 
Just nu sitter Rickard ute på gräsklipparen och klipper och jag älskar verkligen lukten av nyklippt gräs, det är verkligen en sommarlukt :) Kommer nog inte bli så mycket mer av den lukten då det börjar gå mot mörkare tider, vilket jag tycker är deprimerande.. Men så är det när man bor i en land som Sverige!
Får se vad dagen har att bjuda på efter att Rickard är klar med gräset, vet bara att vid 15.00 så ska vi hem till min kära moster för hon fyller nämligen år imorgon, GRATTIS SUSSIE!Ska bli gott med lite fika faktiskt, sen så får jag ju träffa alla släktingar och det ska verkligen bli kul. Vi träffas inte så ofta så lika bra att passa på när det är kalas och så :) Och denna gång blir nog den siste innan lilla pyret kommer. Nästa födelsedag inom den sidan av släkten är i slutet av september, så vi kommer att vara tre styckna som kommer :) Känns så underbart att säga att vi snart är tre i vår lilla familj!
Ser nu på tv att hästhoppnngen börjar, fast på SVT play men blir så irriterad på datorn för man måste ladda ner ett program för att kunna se och denna kära dator vill inte ladda ner det. Men får väl försöka en gång till hoppas på bättre resultat. Vill ju inte missa hoppningen, men tror det skulle sända på tv också om ca en timme, så missar inte allt i så fall :) (Om man ska se något positivt i det hela!)
 
Nu måste jag testa kolla om det funkar att se på datorn, så hade så bra idag :)
 
/Linn

Jobbigt och komplicerat

Vet att alla säger att det är alltid lika komplicerat och segt när det gäller försäkringskassan, men så här kunde jag aldrig tro. Känns som om dom som jobbar där och tar emot samtal inte riktigt kan allt!
Fick papper idag om när jag ska vara mammaledig, under vilken period och så. Men ser det ut som om jag fattar något eller?! Sjukpenningdag eller lägstanivådag, vad är det för skillnad liksom? Hur ska man som "privat person" veta vad man ska fylla i och vad som är bäst! Sen ska jag typ för 100:e gången fylla i min årsinkomst, slarvar dom bort papprerna som man skickar in eller? Varför ska man fylla i samma uppgifter hela tiden?
 
Sen fick jag även ett beslut om mina inkomster, jag ringde och kollade med dom om jag skulle lämna in inkomsterna ifrån när jag jobbade på Chopchop. Sa att jag hade jobbat ca 2 månader där och hon som jag pratade med sa att jag skulle skicka in dom uppgifterna också. Blev lite problem med att få fram dom uppgifterna så FK fick in dom för ca 2-3 veckor sen. Nu när jag fick besed så står det att dom inte kan räkna med dom uppgifterna ifrån Chopchop, för att jag "bara" jobbat där i 2 månader. Men HALLÅ jag sa ju det i telefonen och ändå skulle jag skicka in dom uppgifterna. Då kunde ju hon som jag pratade med säga att det inte ens behövs. För denna månad har jag inte fått några pengar för att det tog sån tid med just Chopchop! Blir så lack på alla på FK. Så imorgon ska jag ta mig till stan för att skälla lite på dom! Och få allt förklarat för mig, för nu är jag skapligt arg och ledsen för att det tar på ens krafter det här...
 
Känns mycket bättre nu när man har fått skriva av sig lite känner jag :)
 
Förresten ska bara nämna att igår träffade jag Sabine, var verkligen evigheter sen så det var mycket trevligt :) Fick ju även se lille Jack också, vilken söt liten bebis måste jag säga. Och jag ska meddela att jag verkligen längtar efter min lilla sötnos nu :) Men som sagt så kan det ske när som helst, och jag hoppas verkligen på att det sker snart! Orkar inte vänta längre nu alltså, har ju redan väntat i 9 månader.. KOM snälla söta rar lilla du <3
 
/Linn

RSS 2.0