Längtar tills imorgon

Jo, för imorgon är det den efterlängtade fredagen här. Och inte nog med det så är det även löning! Det kan nog inte bli bättre :) Känner på mig att denna helg kommer bli toppen, fredags kvällen blir lugn, lördagen ska vi på marknad i malmköping. På eftermiddagen/kvällen blir det att umgås med tjejerna (-Sanna, då hon ej är hemma!) vi ska planera lite inför våran tripp till Ullared i sommar :)
På söndagen ska vi till den så kallade huvudstaden, först blir det Skansen och sen Grönan! Denna helg kan inte bli så mycket bättre :)

Idag innan jag åker hem blir det att stanna till i någon bebisaffär, ska köpa ett täcke till vaggan och vagnen! Men eftersom jag är så jädra snål så ska jag först till barnens hus och kolla priset och sedan till babyproffsen för att jämföra! Så kommer jag ta det billigaste så klart ;) haha
Det kommer bli så bra allt, känner mig på topp fast jag håller på att avlida av värmen! Brukar inte vara den som klagar, men jag tycker det är tillåtet att göra det när man är gravid! Känner bara art detta kommer bli en jobbig sommar... :)

/Linn


FREDAG

Äntligen fredag säger jag bara, denna arbetsvecka har gått så himla segt! Trodde aldrig att fredagen skulle komma, men som sagt nu är den här :)
Regnar gör det med, lite tråkigt men ändå skönt! Det blir så fräscht ute när det regnar eller har regnat. Men sen är det alltid bättre när solen lyser :)

Ikväll ska vi till Jojje, han ska bjuda på mat! Grillat blir det och jag kan lova att det inte kommer vara jag som grillar! Speciellt inte i detta väder :) Men grabbarna brukar vilja stå framför grillen av en konstigt anledning. Det är även hockey ikväll, så man måste tagga tills sig till matchen. Hoppas verkligen Sverige slår Ryssland :) Annars blir det bara lugnt, jag och Rickard är djurvakt år hans föräldrars djur denna helg! Så vi kommer ha en stor hund sovande hemma hos oss, men det kommer nog gå bra :) Det är bara våra katter som kommer bli vettskrämda!

Nej, nu ska jag njuta av det regniga vädret på denna underbara och efterlängtade fredag :)

/Linn


RSS 2.0