Barnavårdscentralen

Yes, idag blir det BVC för våran del, ska bli kul och dessa vad lillan väger och hur lång hon har blivit! :) Men det är inte för än vid 13.00 vi ska dit. Så nu ligger jag och Thyra i sängen och gosar en massa, är så skönt att inte ha någon tid att passa på förmiddagen så att man hinner dra sig i sängen länge! 
Blir nog att städa lite innan jag drar mig mot stan, är ju fredag så det ska väl bli lite fint här hemma till helgen :) Imorgon får vi midagsgäster också, ska bli så trevligt så :D 
 
Förresten igår bokade vi kyrkan till Thyras dop, det blir den 1:à december kl. 14.30 i Jäder kyrka. Sen fick vi låna församlingshemmet helt gratis, så det var trevliga nyheter :) 
igår var jag även på babyproffsen, inhandlade två saker, en åkpåse och blöjhinkspåsar blev det! Men måste säga att det var sjuk mycket folk. Tror vi stog i kön i över en timma, men det var det värt :) Fick ju en goodiebag, hehe ;) Åkpåsen kostade mig 199kr, normalpriset var 599kr! Så tyckte det bara var att slå till på den :) Blöjhinkspåsarna var ett måste, för våra här hemma är nästan slut! Det var även nedsatt pris på dom :) 
 
Nej, nu kanske det är dags att gå upp och få i sig något i magen :)
 
/Linn

Morgonpigga

Strax efter sju ville Thyra gå upp idag, det ville inte hennes mamma. Men vad gör man inte för dom små liven?! Jag får helt enkelt börja dricka kaffe, tycker egentligen inte att det är så farligt äckligt faktiskt. Tog mig en kopp igår och det gick i utan problem :) Ska snart sätta på lite kaffe och ta mig en godbit till, har ju en fantastisk god drömtårta hemma! 
 
Får se vad som händer idag, har verkligen ingen aning om hur denna dag kommer se ut! Vill åka någonstans, men frågan är bara vart. Vill inte åka själv egentligen, och har jag ändå ingen aning om vart så blir jag nog kvar hemma :) Ska iaf hänga tvätt idag, håller på att tvätta nu! Men det kommer gå fort, kanske åker upp till pappa senare och ser om Llinus vill följa med ut på en promenad. Gick ju både igår och i förrgår och det känns så bra att jag verkligen har kommit i gång med promenaderna! :) 
Just det, idag så ska jag och Rickard åka och kolla på kyrkor till Thyras dop! Blir antingen Sundbykyrka eller Jäderskyrka, får se vilken som ser bäst ut inuti :) Måste ju börja planera och skicka ut inbjudningar till alla, funderar på att ha dopet i december så hoppas det finns någon Ledig kyrka och präst då! Men det borde det göra, annars får vi ta dopet i januari bara, har ingen stor roll när det blir :)
 
Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe och fika lite innan tvätten ska hängas! 
 
/Linn

Måndag

Sitter nu hemma och ska snart ut på promenad och destinationen är papsen! Har ju börjat gått promenader och det är första gången i mitt liv som jag tycker det är riktigt skönt och roligt att gå :) Så lika bra att fortsätta innan det vänder igen! Förra veckan var jag ute tre gånger, får se hur många det blir denna vecka. 
 
blir ett kort inlägg idag då jag ska väcka Thyra och byta blöja och sedan bege mig ut på promenad :)
 
/Linn

Så skönt

idag har jag varit ute på en långpromenad med pyret! Det är faktiskt skönt att gå, speciellt när man går en runda. Finns inte så många olika rundor här ute och det är lite tråkigt. Eftersom jag inte alls tycker om att gå en viss sträcka och sen ska man vända och gå tillbaka samma sträcka igen. Då vet jag att jag aldrig kommer ut på en promenad! Men är glad över mitt varv idag, tog mig 1,20 timme att gå runt :) Får se om jag klarar av att gå lite snabbare nästa gång, det är mitt mål iaf!
Sitter nu och skriver en nota, när Rickard kommer hem så ska vi åka iväg och handla. Det behövs verkligen då allt börjar ta slut i kyl, frys och skafferiet! Alltid lika kul att handla tycker jag, eller speciellt när man kommer hem och har packat in allt och ser att ställerna är fulla igen ;)
 
/Linn

2 hela månader

Sitter här i soffan och Thyra sover så sött här brevid mig! Idag blir ju hon hela två månader, tänk att för två månader sen kom jag in till förlossningen och hade JÄVLIGT ont! Men all den smärtan va värd nu när min älskling finns i världen :)<3
 
Nu under helgen så har vi varit hemma hoa pappa och rensat ur alla rum, och jag kan säga att det blev as bra och jag tror att pappa blev nöjd också :) Det konstiga med det hela är att varför ska det vara roligare att "städa" hos andra än hemma hos sig själv?! Men sånt är väl livet om inte annat ;)
Sitter även här hemma och försöker få igång min Ipad, har ett simkort men vet inte riktigt om man kan göra det mindre så att det passar i Ipaden. Vågar inte riktigt ta i, tänk om det inte skulle vara så att man kan gör det mindre. Då har man sumpat hela simkortet och det är ju inge bra precis.. (: Men ska kolla i skåpet där alla saker ligger och se om jag hittar något om simkortet och förhoppningsvis så är det bara att ta isär! Så snart sitter jag med den istället för datan!
 
Just nu väntar jag på att Rickard ska komma hem så att jag får lite mat! Han har varit inne i stan och jobbat så han skulle köpa med sig hamburgare hem så att vi får lite kvällsmat i oss ;) Men han borde komma när som helst och jag håller på att hungra ihjäl nu faktiskt så vore kalas bra om han kommer nu!
 
/Linn

Snabbis in till stan

Sitter nu hemma efter en snabbvisit in till stan!
Fick ett samtal igår av Telia butiken inne i stan att jag hade en gåva som jag kunde hämta idag :) Visade sig att jag har fått ett mobilt bredband som jag får använda gratis i 6 månader. Alltid lika kul med såna överraskningar! Och fråga mig inte varför jag fick en gåva, men man ska ju inte tacka nej till sånt som är gratis inte ;)
Samtidigt när jag var inne i stan passade jag och Thyra på att träffa Linnea lite snabbt, blev en Chai latte på Amanrant för min del :) Och det är alltid lika trevligt att snacka med Linnea!
 
Får inte glömma att nämna att igår så hade vi besök av Sanna, trevligt faktiskt :) Hon hade bara en timme till att träffa någon och så valde hon mig. Det är ju kul att veta att man betyder så mycket för någon! Lovar att jag hade valt henne om jag satt i samma situation :)
Nej, nu ska jag börja laga i ordning fläskfilen som vi ska äta idag!
 
/Linn
 

Renbäddad säng

Det kan inte finnas något bättre än en renbäddad säng alltså, skulle lätt kunna bädda rent varje dag om det inte vore så tråkigt och segt att göra det! :) Men nu är det gjort och längtar tills man kan lägga sig där ikväll :)
Annars då? Jo, det har inte hänt så speciellt mycket faktiskt! Igår blev Thyra hela åtta veckor och det firades med att köpa en present till hennes syssling Molly som blir hela 3 år imorgon! Grattis till henne :DSå på fredag ska Thyra på kalas! (även jag och Rickard).
 
Eller jo, det har ju hänt en sak till. Skäms lite över det faktiskt, men det är inget jag kan göra något åt. Den ända som kan göra det är personen själv. Men verkar som om du inte riktigt fattar att det är du som är problemet. Vet inte hur man ska göra för att du ska ändra på dig, du verkar inte lyssna på folk. För i så fall borde det ha skett än förändring för ett väldigt bra tag sen!Jag kan inte riktigt förstå vart du får allt ifrån, det kan inte hända så mycket i ens liv om man kommer på något sådant alltså! Som sagt så skäms jag! 
 
Slänger in en bild på min älskling Thyra! :)<3
 
 
/Linn
 
 

RSS 2.0