Inte långt kvar!

 
Som ni kan se på bilden så är det "bara" 20 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria, längtar är stor. Vill verkligen att dessa 20 dagar bara flyger iväg så att jag kan få bli lite brun! 
Igår var jag iväg till mamma och hämtade hem resväskor som vi ska låna, och bara det gjorde att man började längta ännu mer... Har till och med skrivit en packlista (gjordes för ca 1 månad sen, hehe!) Men gjorde den då till Thyra, då jag aldrig har rest med så små barn är det svårt att få med sig allt. I vanliga fall brukar jag inte ens skriva någon packlista! Men kan komma på saker än idag som ska med, så tror att det var en väldig bra ide att påbörja listan då. Det är små saker som finns i vardagen som man inte tänker på att det ska med. Nej, som sagt så är längtan stor! 
 
/Linn
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sabine & Jack

Ursäkta att jag inte har skrivit nu på ett tag, men har två gånger försökt att skriva genom mobilen. Men det går inte att publicera där ifrån, så nu sitter jag vid datan istället!
 
Igår var jag med Thyra på BVC, min "lilla" tös vägde 10860g och var hela 71cm lång! Hon är en liten tjockis, men en söt tjockis :) Hon hörde och såg bra också, så det var väldigt skönt att höra! Efter BVC-besöket åkte vi hem till Sabine & Jack, vi passade på när vi ändå var i stan och sen så hade jag ändå glömt Thyras grötburk där. 
 
Efter Sabine åkte vi till ICA MAXI och handlade, gick då in på apoteket och köpte på mig en del saker. Notan slutade på hela 350kr... Men var saker som vi måste ha, och det kommer säkert att komma till användning ska ni se. 
 
/Linn

SOL & blåsigt

Man får vara glad att solen lyser iaf, men synd att det ska blåsa så himla mycket. Känner inte för att gå ut då, så får helt enkelt bli en innedag idag! 
 
Rickard är iväg på jobb i Stockholm, han åkte dit i måndags och förhoppningsvis kommer han hem imorgon. För egentligen skulle han komma idag redan, men så blev det inte... Som sagt så är jag och Thyra hemma ensamma, vilket är väldigt tråkigt. Speciellt på kvällarna när man ska lägga sig, blir så extremt tomt i sängen! Så hoppas verkligen att han kommer imorgon :)
 
Just nu ligger Thyra och sover sin förmiddagslur, så då passar jag på att skriva ett inlägg. Då hon annars tar min uppmärksamhet. Men jag hann iaf att bädda rent i sängen idag innan hon somnade, så ska bli skönt att lägga sig ikväll i den renbäddade sängen! 
Fast kom på nu att jag måste ut ett tag, måste pumpa bort lite vatten ifrån parkeringen. Så att allt vatten försvinner snart, så att man kan använda parkeringen som vanligt igen! Så ska nog springa ut medand Thyra sover, annars måste hon med ut och blir så jobbigt då! Hålla på att klä på henne en massa kläder och så, det tar bara en massa tid! 
Så nu ska jag kila ut, så att jag hinner pumpa vatten innan hon vaknar!
 
/Linn

Städdag

Idag är jag och Thyra bara hemma, är så skönt med såna dagar också! Så får man lite gjort på hemmafronten också! Så nu har jag tvättat och städat här hemma och just nu ligger Thyra och sover, och jag sitter här i soffan och skriver detta inlägg! :)
 
Får se vad som händer mer idag, då jag är typ klar med sakerna som bör göras i hemmet. Finns visserligen saker att göra utomhus, men kommer nog att tacka nej till det. Då jag sitter här inne i soffan och fryser så lockar det inte så extremt mycket att gå ut idag! Men skulle behöva ut och pumpa bort vatten ifrån våran parkering igen, nu har det smällt lite mer is och det är en massa vatten som ska bort! Så får nog bege mig ut senare idag ändå... 
 
/Linn

Äntligen

Då jag inte har kunnat laddat upp några bilder genom internet explerer, så fick jag förslaget av Elen att testa Google chrome. Och det funkade som ni ser säkert, är så lycklig att jag klarade att göra om headern själv. Så ni får inte klaga över att det inte är något speciellt maffig header! 
 
Så nu så ska jag även testa att ladda upp en bild här i detta inlägg!
 
 
Blev en stor bild på Flisan och Thyra! Bilden är så söt tycker jag :)
 
/Linn

Så skönt

Hoppas verkligen att nattvanorna håller i sig nu, andra natten i rad som vi har typ fått sovit i en hel natt! Som i natt så vaknade hon vid 4 tiden och jag skulle bara stoppa in nappen i hennes mun, men hon hann före med vattenflskan som ligger i sängen och vi båda somnade om nästan direkt. Sen vaknade hon vid 6 tiden och då var det dags för vällingen och vi båda somnade om igen. Sen vid halv 9 tyckte Thyra att det var dags att gå upp. Så då var det dags för lite frulle! Men som sagt så hoppas jag verkligen att detta håller i sig, för känner redan nu hur mycket piggare jag är! Igår blev det en spontanare till Sabine och Jack, var nämligen så att Rickard ville att jag skulle åka in till stan och köpa snus till honom. Och jag är ju som jag är så jag tänkte ju inte åka in till stan för att köpa snus för att sedan åka hem igen! Sån tur jag hade så hade inte Sabine något planerat igår så då kunde vi komma till dom ett tag! Som vanligt var det väldigt trevligt att träffa dom :) Idag så ska jag nog bara vara hemma, är skönt det med ibland. Slappa i soffan och bara ta det lugnt och småplocka lite! Nej, nu så ska jag ner och leka lite med Thyra på golvet! /Linn

Utkast: Apr. 07, 2013

Har precis haft en liten vilostund på ca en timma, vet inte vad man skulle göra om inte man kunde ta sig en sån ibland. Det är verkligen guldvärt att få sova på dagen så där, älskar verkligen det! Och idag så är det söndag också, denna helg har bara svept iväg! Precis som alla andra helger.. Men idag har man gjort lite nytta här hemma, agerade trädgårdsmästare idag. Har klippt bort en massa taggiga saker som sticker ut när man åker gräsklipparen, men som sagt så är dom väck nu! Men dom hinner säkert komma tillbaka innan det är dags att klippa gräset. Sen håller vi även på att pumpa bort all vatten som har samlats på vår parkering, vet inte hur mycket det är. Men har aldrig vart med om något värre på en parkering alltså. Så får se hur lång tid det tar innan allt är borta, för det finns massa is kvar också. Så det måste också smälta innan allt försvinner, så kommer ta ett bra tag innan man kan använda parkeringen som vanligt igen... Nu måste jag kila /Linn

Så impad

Precis alldeles nyss så kröp Thyra alldeles själv, innan har hon liksom ålat sig fram. Men nu tog hon ca 7 krypsteg själv, är så glad över dig min prinsessa ! Idag blev det inte alls som jag sa i det tidigare inlägget, allt kan vända så fort. Angelica var inte riktigt kry i morse så jag tog kontakt med Elin istället. Så det blev hon och jag på stan, lämnade in klockan så den skulle skickas iväg på reperation, så hoppas verkligen att den kommer funka sen när den är klar! :) Tog en lunch på Waynes, Linnea och Angelica kom förbi och tog en kaffe medans jag och Elin åt. var så trevligt så! Nej, nu så ska jag se om Thyra kan krypa mer. Så att hon kan visa när papsen kommer hem :) /Linn

Fredag

Ska snart iväg in till stan, ska dumpa av Thyra hos Angelica för att sedan gå ner på gymmet och bränna lite fett! Är så otroligt jobbigt att ta sig till gymmet, men jag älskar verkligen känslan man har när man kliver ut ur omklädningsrummet och är klar! Ska sen upp och själv umgås med Angelica också, det var ett bra tag sen nu faktiskt! Ska även ner till Ur och Penn för att än en gång fixa min nya klocka.. Var till T.P igår för att fixa till den, den funkade inte när jag kom hem med den förra torsdagen. Och igår så bytte dom batteri och den funka, sen efter ett par timmar när jag var hemma så dog den igen! Så idag måste jag alltså ner igen och kolla vad felet är. Gillade verkligen klockan så jag hoppas att dom hittar felet nu alltså! ikväll så ska jag ut och äta med familjen, ska bli väldigt trevligt faktiskt och ska bli gott och äta god rasturangmat! Så ser min dag ut iaf, så får se om det tillkommer något under dagen :) Ha en trevlig helg nu! /Linn

God morgon

Hallojsan! Sitter nu med frukostmackan i högsta hugg och en kopp te på sidan om. Idag vet jag inte vad som händer, planen är väl iaf att komma ut i solen ett tag. Lika bra att passa på nu när det är sol ute, för man vet aldrig när den försvinner! Älskar verkligen vårsolen, det är så skönt när man sitter ute och man måste ta av sig jackan för att det blir förvarmt med den på. Är så kul att se Thyra ute också, hon har verkligen problem med solen. (Vilket jag förstår), men hon vägrar att använda solglasögon. Så jag försöker vänja henne med det, så fort dom åker på brukar jag stå framför henne och hålla på så att hon ska förstå att man ändå ser något i dom. Men man får väl se hur lång tid det tar innan hon accepterar dom på! Nej, nu är det dags att fortsätta med frukosten! Så får vi se om jag slänger in ett till inlägg under dagen! (Lika bra att skriva så mycket som möjligt när jag håller på!) /Linn

Jag lever

Nu fick jag en känsla att jag ville skriva av mig lite! Det var väldigt länge sen sist nu, vad är det nu? tredje?, fjärde? kanske till och med femte gången som jag "börjar" om här. Men som sagt så gör vi ett nytt försök nu! Jag och min lilla familj mår bra, just nu sitter Thyra nedanför mina fötter medans jag skriver av mig här. Dagarna flyter på och jag stor trivs just nu i mitt liv! Idag har man varit duktig och sökt till högskolan till hösten, man får bara vänta och se om man kommer komma in på kursen man har sökt till! Men det är väl väldigt långt kvar tills man får reda på det... Idag har vi varit iväg till Strängnäs och hälsat på Emma, det var så trevligt så. Hon bjöd mig på lunch, Lax! Det är inte varje dag som jag äter det :) Är så bra när hon går på LCHF, för då får man testa på lite annorlunda saker när man äter med henne! Sitter och väntar på att Rickard ska komma hem så att vi kan äta lite kvällsmat, kommer bli Lasagne här hemma och jag har varit duktig och gjort lite till Thyra också. Så ska bara mixa ihop det så kan även hon äta! Är så kul nu när hon har börjar äta lite mer "vanlig" mat, hon har blivit så stor min lilla tös. Är så kul att se att det händer så mycket på så kort tid! Snart kommer väl hon bara att springa omkring här hemma och säga mamma och pappa, ska bli så kul då. Nu kommer Rickars hem så ska stänga ner här och äta lite, hade fint! /Linn

RSS 2.0