Fast i hemmet...

Idag onsdag har det inte och kommer det inte hända så mycket! Sitter som sagt fast här hemma, eller sitter fast! Det är så här att bilen är inlämnad så kan tyvärr inte ta mig någonstans idag. Men klagar inte, tycker faktiskt det är skönt att bara vara hemma!

Ligger just nu i sängen för att hålla Thyra sällskap, försöker få henne att somna då hon är trött men hon vägrar inse det.. Tidigare idag var morbror Linus här och hämta oss, då vi skulle till BVC idag! Allt såg fint ut och mitt troll väger nu hela 11.3kg och är 74.5cm lång :) Nästa gång ska hon få vaccination, usch, bannar mig redan för det besöket! Men kommer säkert gå lika bra som dom andra gångerna ;)

Nej, nu somna hon så nu ska jag nig bege mig ut i solen och försöka bättra på brännan lite! :)

/Linn


Inväntar besök

Sitter och väntar på att käraste Elenor ska komma, och hon har med sig mat till oss! Ska bli så gott med lite mat i magen :)
 
Håller på att tacka ja till Thyras dagisplats och det går som det brukar göra! Det vill säga inte så bra.. För det första måste Rickard ha ett användarkonto och det tar ett par dagar innan det kommer, så måste ringa och kolla om det finns ett annat sätt att göra det på. För imorgon försvinner erbjudandet, så hoppas man kan ha lite tur iaf!
Jag tycker det är sjukt att dom har det systemet som dom har, borde det inte räcka med att ena föräldern tackar ja eller nej till erbjudandet. Vi bor ju trots allt under samma tak, men icke sa nicke. Men det är väl så det ser ut i dagens samhälle! Inte nog med det, så skulle jag som sagt ringa till barnomsorgenheten. Och dom har visst telefontider! Jag ringer 12.05 och dom har tiden fram till 12.00, snacka om otur.. Men just idag så öppnar dom igen 13.00 så där har jag tur iaf! :) Så gör ett nytt försök snart igen!
 
Nu kom maten, mums :)
 
/Linn

RSS 2.0