Vill att det ska bli mars typ nu tack!!!

Fan vad jag längtar ihjäl mig nu, en sån här dag vill jag bara att det ska bli mars! 7:e mars till och med, det är då vi kommer åka till Thailand och vi kommer inte komma hem för än om tre veckor! Så jädra nice alltså, just det här att man inte har något att anpassa sig efter!
Bara att ta det lugnt och ligga och sola hela dagarna, det låter så fantastiskt skönt :) 136 dagar borde väl gå fort? Eller? :P hihi!!
Känns inte som det just nu, men å andra sidan så kommer julen komma snart! Så då borde det flyta på ganska snabbt om inte annat! Jag får hålla tummarna och hoppas på att snart kan jag iaf få börja med en packlista :P  Då känns det lite nämare, kommer nog göra det om 36 dagar! Här och nu bestämmer jag mig för att få göra det när det är 100 dagar kvar! Tack och hej!!

Ha det bra
//Linn 









God morgon säger jag och Thyra

Idag tar vi bara dagen som den kommer, då helgen har varit rätt så hektiskt för Thyra! 

Började redan i fredags då det var kalas för Molly som blev hela 4år, grattis! La henne där och vi kom hem hem vid 2-2.30 på natten! 
Upp tidigt på lördagen, var ju strängnäsmarknaden! En obligatorisk närvaro gäller för min del :) Och så klart blev det en Langos till lunch, mums!!
Efter marknaden var det bara raka vägen till Leos lekland där Molly hade kalas för sina nära och kära, och kan bara säga en sak! Thyra älskade att vara där, så det var verkligen inte sista gången vi var där. Efter leklandet åkte vi hem för att Mickis skulle ta Thyra med sig hem över natten! Latifah var även där så blev ingen lugn stund där heller. Så igår när Thyra kon hem så var hon helt slut kan man säga! Så som sagt så blir det en lugn dag hemma idag :D 

Elenor kommer och hälsar på idag också, så trevligt så! 

Förresten igår var jag och Elin iväg och kolla häst till Molly, han var verkligen den perfekta hästen till henne! Tycker vara lite synd att dom aldrig kan höra av sig tillbaka till Elin.. Men Elin skulle ringa idag igen :) Jag hoppas verkligen på positiva svar nu!!


Slänger in en dagsfärsk bild på Thyra! 

Ha det bra
//Linn 










God morgon!

Sitter i soffan och Thyra håller på att roa sig själv på golvet. Pappa Rickard ligger fortfarande och sover, blev visst en hård natt!!! 

Vi får se vad denna dag har att erbjuda, är lite sugen på att åka till loppisen son är i Parken zoo. Men är inge kul om man inte kan köpa något, har fortfarande inte fått några pengar ifrån a-kassan... Känns som om det kommer ta minst lika lång tid innan allt kommer komma igång! 

Igår blev det en liten spontanare, var inne och tränade med mamma och efter fick jag ett samtal! Det se Rickard och han och Jocke skulle dricka lite, så jag gick umgås med Elin! Alltid lika kul att träffa henne :) Tror jag la mig vid 02.30 och kan inte tänka mig vilken tid Elin gick lägga sig! (Hon hämtade Jocke och Rickard) 

Hoppas ni får en toppen dag!

/Linn 

Skönt!

Sitter nu i bilen och har kört ett träningspass, känns alltid så skönt när man går där ifrån! Känns som om man har gjort något bra och det har man ju i och för sig :)
Kommer köra ett gruppass imorgon också, trodde inte jag skulle få ihop någon träning alls denna vecka då tösen var sjuk! Men kommer sluta på 4 pass, så känns skönt ändå :) 

Lämnade Thyra på dagis imorse och hon blev ledsen som vanligt! Vet inte vad man ska hitta på för att hon inte ska bli ledsen. Grejen är ju att hon slutar så fort jag försvinner, men det är ändå jobbigt för en annan att gå där ifrån när hon är ledsen! Jag vill ju bara gå tillbaka och krama om min prinsessa, men vet att det bara blir värre då! Jag får bara hoppas att det ger med sig med åldern, känns som om inte fattar vad jag säger! Men hon är ju bara 1år gammal, så vad ska man begära egentligen?! Aja, tiden får väl avgöra vad som händer helt enkelt!
Tack och hej :)

Ha en grym dag!!!

//Linn 

En lättnad!

Idag var vi äntligen på ett återbesök på sjukhuset! 
Visade sig iaf att det var en feberkramp hon hade i somras, så då kan vi slappna av lite iaf! Klarade oss ifrån epilepsin och det är väldigt positivt :) 

Annars då? Idag ska jag äntligen träna, längtar faktiskt! Kommer bli så skönt känner jag :) Älskar verkligen att jag har kommit in i träningen, trodde inte jag skulle ha en efterlängtade känsla efter träning. Men det har jag, och jag hoppas att den blir kvar inom mig!! 
Jag har ju ändå ett mål som jag hoppas jag kommer klara, är bara 5 månader kvar nu!! Jag håller tummarna :)

Ha det bra!

//Linn 

RSS 2.0