Blir aldrig som man tänkt sig...

Nu under natten har även jag blivit dålig, trodde att jag skulle klara mig! Men tänk så fel man kan ha... 

Så ingen träning för mig idag heller, jag som verkligen ville in och träna! Får se om denna skit släpper snart så att vardagen kan komma igång. 
Väntar på att mamma ska vakna och ringa mig, hoppas hon kan komma över idag. Så att jag kan få hjälp med Thyra, skulle verkligen underlätta för mig idag! 

Hoppas ni får en bra dag allesammans!! 

//Linn 

Min sjukling

Min lilla prinsessa är sjuk... Tycker så synd om henne, det började igår morse. Jag har tappat räkningen på hur många gånger hon har gjort nummer två! Och igår kväll så spydde hon ner hela sig och sängen... Tycker så synd om henne, just det här att hon inte kan säga vad som är fel. Man känner sig så maktlös i dessa situationer! Men förhoppningsvis vänder det snart igen ;) 

Antagligen blir det inte något dagis för henne på tisdag, så vet inte hur det blir med min träning! Känner att jag verkligen behöver komma ner och bränna lite fett, men får väl åka på eftermiddagarna när Rickard har kommit hem från jobbet! Lösningar finns det alltid!!! 

//Linn 

Tur att minnet finns kvar

Blir så irriterad på folk som försöker "lura" en...
Det är så här att nu i somras så la vi om våra lån och vi skulle betala en viss summa. Summan sa banktanten till Rickard och det var bara att acceptera summan som sas! Det första som händer nu är att det tar ett bra tag innan vi får hem "bevis" på att lånen är omgjorda! (Rickard hade ett telefonmöte med banktanten!) Så Rickard får ringa och påminna henne om att skicka hem allt till oss! Så då fick vi två stycken Biobiljetter för att hon skulle gottgöra det hon hade glömt! Ja, vi blev ju glada över biljetterna! Men det var visst inte bara det som skulle hända.. 

Vi får hem en räkning från banken och det är visst 1000kr mer än vad hon hade sagt till oss... Blir man irriterad eller irriterad? Rickard ringer och fixar så att det blir rätt, och än en gång så ber hon så hemskt mycket om ursäkt! Och vi får betala summan som hon sa från början ;) Men det var visst inte slut där heller...

För nu när allt skulle dras så ser vi att en "försenad dragning" har ägt rum på ett av våra gemensamma konto! Rickard hade fått ett meddelande på hans internetbank, där det stod att hon hade glömt bort att dra pengar från oss! Jag sa då till Rickard att jag har ett svagt minne utav att det har dragits pengar till banken från oss. Gick då tillbaka för att kolla alla dragningar som har skett, och det visade visst sig att jag hade rätt! Rickard ringer än en gång till tanten på banken och förklarar. Men oj, säger hon! Jag får be om ursäkt jag sätter tillbaka pengarna på erat konto! MEN HALLÅ!!!! Får man ens hålla på så här? Det var ju inte ett misstag precis! Men som sagt, tur att man har minne! Tänk er dom som inte tänker på vad som sägs och dras från ens konto! Usch vad dom kan lura folk alltså... Blir så förbannad när jag bara tänker på det!!!

Ha det bra ;D 

//Linn 

Framtiden får avgöra!

Hej mina käraste!!!

Det är så här att jag ligger lite halvt i soffan och är så taggad och glad för livet! 
Jag och Elin har nämligen planerat lite saker idag, men det kommer bli en chansning från våra sidor! Men det är en risk vi få ta, speciellt i dessa tider :) Men kommer detta gå hem så kommer allt lösa sig för både mig och Elin! 
Men först så ska vi spana lite innan vi ens kommer påbörja något, men säger bara att jag kommer känna mig 10kg lättare om detta kommer gå hem!

Inte nog med det så pratade jag med en person idag som förhoppningsvis kommer leda till jobb! Det ändå som är ett problem är arbetsförmedlingen, men förhoppningsvis är dom samarbetsvilliga :)
Så jag kan inte alls klaga på denna start av veckan!!! 

//Linn

God morgon

Varför ska man ha sån otur? Eller otur är kanske fel ordval. Men i förrgår hade jag och Thyra en nattgäst (tant Elenor) som "anmälde" sig frivilligt att ta Thyra på morgonen så att jag fick sova! Nej, men då passar Thyra på att sova ända till 08.30... Och så idag när man är själv med henne så känner hon för att vakna 07.00.. Snacka om irriterande! Men, om man ska se något positivt i det hela så sov hon hela natten! :) 

Idag ska vi nog åka över till Elin och barnen! Men först ska vi vara hemma och fixa och dona lite, behöver tvätta och så! Men klockan är ju bara 08.00 så det ska nog hinnas med ska ni se! :)
Nu är det dags för frukost för oss, så ni får ha en bra dag allesammans :D 

//Linn 



Tårtbuffe!

Idag har jag, Thyra, tant Elenor, Elin och mamma vart iväg på tårtbuffe! Tummen upp får den från mig, hade väldigt många olika tårtor att välja på och kostnaden för denna buffé var BARA 50kr :) 

Nu är man hemkommen och ska snart iväg på kalas igen, min kära svärmor fyller år idag! Grattis Suzzie :)  

Blev ett kort inlägg idag, måste ut till bilen och väcka Thyra! Annars kommer hon aldrig att somna ikväll :P Får se när jag skriver nästa gång!

//Linn



RSS 2.0