God morgon



Så här ser det ut för oss varje morgon och X antal gånger under dagen också, hon verkligen älskar Pippi Långstrump. Men känner att vi behöver köpa fler filmer med Pippi, hon fick en film av gammelmormor & gammelmorfar nu när hon fyllde 2år. Men det är från den där "serien" som gick, och det är 2 avsnitt per film. Så snacka om att man har tröttnat på dessa avsnitt, och det har inte ens gått 1 vecka än... :P 
Men har för mig att det finns på typ maxi, så bara att åka dit och kolla om man hittar någon film med Pippi!! Men tycker det är kul att hon har hittat någon som hon verkligen gillar :) Hon fick ju till och med en Pippi dress när hon fyllde, och det tycker hon om att ha på sig. Synd bara att hon inte riktigt accepterar peruken än!! Men det förstod jag redan innan, då hon näst intill total vägrar att ha något i håret ;) 

Igår var även hennes första dagisdag efter en lång "semester". Tror det slutade i nästan 7 veckor hemma, men skönt för Thyra!
Trodde dock att det skulle bli svårt att lämna henne, eftersom det var ett tag sen nu. Men ack så fel jag hade, gick hur bra som helst :) Trodde att det var för bra för att vara sant när jag gick därifrån. (Peppar, peppar) Har ju en dag idag också :P Hon kanske kommer strejka idag istället!! 

Ha en underbar dag allesammans!!
//Linn 









Happy girl

Igår red jag som sagt, hur härligt som helst var det!! 
Kändes nästan inte som om man har varit borta ifrån sandeln i 3år! FATTA 3ÅR.... Kan inte riktigt förstå själv att det har gått så lång tid sen sist. Men som sagt så kändes det som att jag hade ridit dagen innan, älskar den där känslan man har i kroppen när man sitter på hästryggen :) Den känslan är så obeskrivlig, man måste känna den för att man ska förstå!! 
Och igår var det som sagt första gången jag satt på en islandshäst, och det var verkligen kul. Kan inte förstå varför man inte har ridit på en islänning innan, jätte mysigt var det :) 
Jag kommer att få rida mer på dom och nu i vinter så blir det att ta hand om dom då ägarna ska götta sig i Thailand! Men jag är inte avis då jag får hjälpa till med hästarna istället!! 
Nackdelen är väl att den inte finns något ridhus, så då får man bara sätta på sig varma kläder så man håller temperaturen öppen i kroppen :P 

Blev tyvärr inga bilder på dom söta djuren, men ska försöka ta kort nästa gång jag ska ut till dom :) 

Ha en bra dag!! 
//Linn
















Då var det dags igen!!

Nu ska vi se hur länge detta håller i sig 😜 Fick ett ryck nu och ville skriva av mig lite!! 

Sitter just nu med en kopp te och ska skriva om gårdagen tänkte jag!! 
Igår var vi på partaj, 2x30 års fest. Var verkligen skojsigt och trevligt, firade Mickis och Sanna som båda har fyllt 30år :) 
Var hemma hos Sanna ute i Ärla och dom verkligen jätte mysigt! Vi blev bjudna på jätte god mat, två olika sallader, den ena med potatis i och den andra med pasta i. Även en massa olika korvar och rostbiff, jätte bra gjort. Jag och Thyra lämnade festen vid 23, då började musiken höjas och den "riktiga" festen körde dom igång. 
Thyra slocknade direkt i bilen, men det förstod jag då hon var aktiv och glad hela tiden :) Kan egentligen inte förstå att vi har en så snäll dotter som vi har, klagar inte på något och hänger bara med strömmen. (En glad & stolt mamma skriver detta!!) 
Nog om festen nu :)

Det är nämligen så här att igår frågade Lotta (grannen) om jag ville med och rida på deras hästar! Snacka om glad man blev, har ju längtat ihjäl mig på att få rida. Och visserligen så har jag vetat att dom har hästar och så, men "feg" som man är så vill man inte fråga. Tycker det kan kännas oartigt, men nu blev jag tillfrågad. Så vi skulle höras av idag så kan jag få följa med senare idag :D Det kan man kanske nämna också, det är islänningar dom har. Men jag har aldrig suttit på en islandshäst och någon gång måste ju vara den första :P Jag återkommer senare med hur det gick och så! (Om jag kommer ihåg att uppdatera här nu, hihi) 

Slänger in en bild på Thyra från igår kväll :) 



Ha en fin dag!
//Linn 


















RSS 2.0