miljonär, ja tack!

Just nu skulle jag vilja slänga ut precis alla kläder som jag äger och bara åka iväg och handla en helt ny garderob!
Men tyvärr så går ju inte det, för jag har inte riktigt så mycket pengar så att jag kan göra såna saker..
Tänk om man kunde vinna en massa pengar så att man kunde betala av lånen som man har och sedan handla dessa kläder utan att den ens märks. Det skulle vara det bästa just nu alltså, men så ser det inte riktigt ut. För jag har inte sån tur! 

Idag när jag kom hem efter jobbet så fortsatte jag med målningen i gästrummet, det kommer bli så fint :) Och förhoppningsvis ska vi åka till Ikea någon dag denna vecka för att köpa madrass till min gamla säng, som jag har tagit hem! Sen så får man ju se om man får med sig hem lite mer saker.

Oj, snacka om dubbelmoral här. Har inte råd att köpa nya kläder men åka till Ikea och storshoppa kan man... Snacka om att man är snål till sig själv, men sån har jag väl alltid varit..´Kanske är lite dumt, men gillar att det ska vara bra hemma så att alla kan få ut något av det. Sånt liv lever jag, det är bara att acceptera (:

/Linn

Myskväll

Kom precis in ifrån en liten minipromenad, rickard håller på att tända brasan och jag sitter här och skriver! Promenaden blev inte riktigt lika lång som vi hade tänkt, vi skulle gå in längre in och vända där vägen tar slut. Men så långt kom vi inte, utan vi hann bara fram till första huset och vände där. Vi blev lite skraja om man säger så! Hörde några röster, det visade sig komma ifrån grannhuset. Han SKREK verkligen åt antingen deras barn eller åt frugan!
Men snacka om att man hör bra ut, vi stog på vägen och lyssnade och hörde exakt vad han skrek.

Nu så ska jag lägga mig på soffan och älsklingen ska få ge mig ryggmassage ;)

/Linn


Hästar i mitt <3

Ja, nu har jag äntligen fått rida efter ett längre uppehåll! Eller ja, det kommer väl ta ett tag innan jag får rida igen! Men ändå, det är en sån underbar känsla när man sitter på hästryggen alltså. Älskar verkligen det!
Efter ridpasset så åkte jag, Emma, Linnea och Amanda till Max och lade på oss ett par extra kilon. Men, det var vi värda :)
Nu är klockan 23.28 på kvällen eller jag skulle nog kalla det för natt, men hör och häpna: Linn Hademalm är inte så trött. Undrar om jag klarar av att vara uppe tills Rickard ska bli hämtad. Och jag skulle tro att det blir runt 2 som han ska hem! Men om inte annat så ringer jag och tjatar lite på honom :P

På måndag kommer det en hantverkare som ska tapetsera hemma hos oss, kommer nog bli jäkligt snyggt sen när det är klart! Det är rummet som trappen står i, idag så har dom varit här och spacklat och grundat taket. Var ju träpanel (eller vad det heter) innan på taket, så vi ska måla det vitt. Och nu när det bara är grundat och det ser så fantastiskt ut!
Imorn så ska vi inte till stan och välja ut tapet som vi ska ha, frågan är ju bara vad vi ska ha för tapet. Jag brukar ha ett hum iaf, men nu har jag verkligen ingen aning. Så dom får väl ta fram allt dom har i butiken så att man får välja!

Nej, nu så ska jag fortsätta att kolla på filmen som går på tv!

Förresten GRATTIS till min kära bror som blir hela 19 år idag :)

Hade
/Linn

God morgon alla glada

Vilken härlig dag det är idag!
Eller ja, det känns om det kommer bli det iaf. Just nu är Rickard ute och går med lilla kissen i koppel, ja vi går fortfarande ut med henne i koppel. Men det gör vi för att vi vill strelisera henne innan vi släpper ut henne på riktigt! Det går många katter här runt omkring området så lika bra, annars blir det kattungar direkt.

Förresten så har Rickard upptäckt en liten otäck sak, vi har tydligen en mus som springer runt i våra skåp i köket. Vi har ställt dit en råttfälla, men den där musen är smart och lätt. För det får jämt tag på osten och korven, men själva smällaren smäller inte! Så snacka om irriterande. Men vi får väl se, snart borde vi fånga den och förhoppningsvis så finns det inga fler där :) Men den är väl så här när man bor i hus! :)


Här är det en bild på Flisan :)

/Linn

Nu så mina kära!

Äntligen så ska jag lägga upp bilder på huset! (tack vare Sanna!)


Huset om ni har "glömt" hur det ser ut!


Ena delen av köket!


Andra delen av köket!


Tredje och sista delen av köket!


Värmeverandan


Den härliga röda väggen i värmeverandan!

Så nu har ni kollat på några omgjorda saker i huset, hoppas att ni tyckte om det :)

/Linn

yeye

Ursäkta att det har tagit lite väl lång tid att skriva här, men sist jag försökte skriva så försvann inlägget två gånger. Så efter sista gången så sket jag i det, blev så irriterad. Inte nog med det så hade jag fatiskt skrivit ett lite längre inlägg än vad jag brukar göra!

En sån här dag tycker jag om, känns som om det är måndag idag. Men istället för det så är det onsdag, det vill säga att just nu så har mer än halva jobbveckan gått. Och det tycker jag väldigt mycket om :)
Just nu sitter jag och funderar på vad man ska tillaga för gott ikväll, är lite sugen på Pannkakor, men jag vet att jag kommer bli nedröstad då Rickard inte alls är så förtjust i det. Men man kan ju alltid lägga upp det som ett förslag! Om det inte duger så får det bli han som bestämmer vad vi ska äta :)

Nej, nu så ska jag gå och vattna blommorna i hemmet. Var nog ett tag sen jag gjode det, skäms på mig!

/Linn

Väntan är lång

Sitter just nu och kollar på tv och väntar på att Rickard ska komma hem. Är hur hungrig som helst, men jag vill inte laga mat själv så jag får helt enkelt sitta och vänta på honom. Har iaf tagit fram svamp som jag ska ha i maten, gottgott :)

Sitter även och vaktar elden, är så himla skönt när vi eldar i huset. Är så glad över att vi har en kamin, man kan inte ha ett hus utan kamin. Eller ja man klarar sig utan om det är så, men den ger så mycket och skön värme så att man nästan bara sitter och ler när man eldar.
Nu ska jag lägga i mer ved innan det slocknar :)

Hade fint
/Linn


Renovering

Igen!

Nu har renoveringen av det lilla "värmeverandan" börjat. Kommer bli as nice sen när det väl är klart :) Alltså shit vilken skillnad det är på det här huset nu om man jämför med hur det såg ut när vi såg det första gången! Efter "värmeverandan" så är det bara hall nummer 2 kvar. Och i den hallen så ingår trappen i renoveringen och det kommer nog ta ett tag att göra i ordning trappen bara. Men efter den så är hela nedervåningen klar. Iaf dom rummen som vi hade planerat att göra iordning, toaletten och tvättrummet är kvar som det är. Får se om man så småning om ska renovera upp toaletten, men det tar vi när vi väl har tid och lust! Nej, nu så ska jag gå och måla en vägg till. Förhoppningsvis blir det den sista gången jag stryker över med färg! :)

/Linn

Segt

Jag tycker det är så segt att jobba, eller inte själva jobbet i sig. Utan det händer inget speciellt. Man vaknar, åker till jobbet, kommer hem och lagar mat och städar. Så ser dagarna ut för mig i stort sett, är inte alls kul! Men man måste jobba för att kunna leva så är det bara, kan ju kanske underlätta om man har ett annat jobb. Visst jag triva hur bra som helts om jobbet, med alla arbetskamrater och så. Men det är det här med att städa, har liksom aldrig tyckt om att städa och ändå jobbar jag med det. Nej, jag måste verkligen ta kontakt med en studievägledare som kan hjälpa mig med det jag vill. Ni förstår att jag vet exekt vad jag vill, men då måste jag börja plugga och det kan jag inte riktigt göra då jag har lån jag måste betala. Men vi får se vad studievägledare säger :) Nu så ska jag fortsätta mysa med min söta katt, Flisan :) /Linn

Genom mobilen

Nu så ska vi se hur det fungerar att skriva genom mobilen:) just nu sitter jag ute i solen och skrivet detta inlägg, har precis rensa en massa svamp. Känns som om det är sommar alltså, visserligen sitter jag med vinterskorna och en fliströja! nej, nu ska jag vara lite social med folket!


RSS 2.0