Hur kan det hända mig?! :D

Fick ett samtal igår, och det var ett väldigt positiv samtal!
Det var ifrån försäkringskassan och min graviditetspenning blev beviljad! Kan egentligen inte fatta det, så nu kommet jag vara hemma tills pyret kommer :) Vi får se vad jag ska göra om dagarna, idag håller jag på att städa och fixa hemma iaf! Och det är en bra början :) Men känns som om en del av dagarna kan bli lite långtråkiga, men heldre det och må bra än att jobba och må uselt!
Nu ska jag dammsuga och sedan vila ett tag, känner att jag behöver det :)

/Linn


Inte långt kvar nu

Mindre än en vecka nu, snart bär det av mot Ullared! Är så otroligt taggad, ska bli så kul så ni fattar inte :) Hoppas att dom sista sex dagarna går fort nu bara!

På fredag blir det en "liten samling" hos Emma, då vi ska planera det sista! Inte nog med det så bjuder hon på mat också, mums :)
Jag funderar på vad som man kan köpa där nere, men då det är första gången för mig så är det lite svårt! Vet inte alls hur kvalitén på sakerna är heller, men det märker man om inte annat. Blir att köpa hem nödvändiga saker så som schampo och såna saker iaf :)

Förresten så har jag inte fått reda på om min graviditetspenning, ringde FK i måndags igen och fick prata med en mycket trevligare person än sist iaf. Hon antecknade på "mina dokument" att det skulle påskyndas iaf, så hoppas att det gör det! Känner att jag inte alls pallar jobba något mer nu. Men som jag sa tidigare känns det som om jag kommer jobba fram till augusti alltså! Men hoppas på ett positivt besked iaf :)

/Linn


60 dagar

Kändes som igår att jag skrev ut på Facebook att det var 70 dagar kvar till bf, men det var för 10 dagar sen! Nu går det verkligen fort känner jag :)
Men det känns som om vi har allt under kontroll iaf, eller ja! Tror vi har nästan allt som vi behöver, är bara få saker som vi behöver köpa. Men dom sakerna ska jag kolla om det finns på Ullared!
Min älskade barnvagn har kommit nu också, så underbart! Ska hämta hem den nästa vecka någon gång, den står på babyproffsen och väntar :) Hoppas att bilbarnstolen finns där också, men det borde den göra!

Igår inhandlade jag mina två första kläder till pyret, blev två bodys! Var sånt bra pris så slog till direkt :) Egentligen vill jag bara handla på mig massvis med kläder, men känns så himla onödigt då man inte kommer hinna använda allt! Vi har ju fått så mycket kläder också :)

Men som sagt 60 dagar kvar nu, så jädra nice alltså :D

/Linn


Blir så irriterande!

Har sökt graviditetspenning hos försäkringskassan och angav att det ska börja gälla nu på måndag! Igår när jag var hos min bm så tyckte hon att jag redan nu skulle ringa och vara på dom. Så alldeles nyss ringde jag och dom har inte ens börjat kollat på skiten, blir så rasande! Hon som jag pratade med säger att nästa vecka KANSKE dom börjar kolla! Vadå kanske!? Hon sa att det kunde ta upp till 30 dagar innan dom börjar med ärendet, men bara för att det står det på deras hemsida så behöver dom ju inte vänta i 30 dagar! Hon såg att allt var dit skickat och så. Så varför inte bara börja kolla, lär ju inte vara första ansökan dom får in precis!
Visst jag kanske va lite seg att skicka in papprerna, men gjorde det samma vecka som min bm nämnde det! Så om inte jag visste att det fanns något som heter graviditetspenning så hade jag gjort rätt ändå! Så detta kommer väl sluta med att jag jobbar ända fram tills det är dax, visst får mer pengar om jag jobbar. Men man ska ju kunna arbeta med det som finns, vilket jag knappt klarar nu!
Nej, usch! Jag får helt enkelt ta och ringa om ett par dagar igen och hoppas att jag får en annan person att snacka med ifrån fk!

Nu ska jag avsluta detta inlägg med något roligare! Igår så var jag som sagt hos min kära barnmorska, hon mätte magen (30cm) och lyssnade på mitt lilla hjärtegulls hjärta (136). Ligger precis på kurvan och allt växer som det ska :) Hon kände även hur hon låg och hjärtat hade iaf huvudet neråt så det är ju kalas bra! Nu är det "bara" 9 veckor kvar, nere på ensiffrigt på veckorna nu och det känns helt fantastiskt :) Tänk bara när man är nere på ensiffrigt på dagarna! Shit vad jag längtar :D

Ja, detta är allt jag har att komma med just nu! Ni får se när jag hör av mig nästa gång :) <3

/Linn


RSS 2.0