Vilken dag

Nu är det så att idag är det den stora dagen som jag har väntat på väldigt länge! Idag så blir jag och Rickard husägare, men nu så ska jag berätta en liten historia:

Det var så att det började redan igår kväll eller lättare sagt på morgonen, skulle överföra pengar till mitt konto på Swedbank. Hade dom på handelsbanken innan! Stod på berkräftelsen att överföringen skulle ske klockan 12.30 samma dag! Tänkte att det var ju bra för att dom pengarna skulle vi ha idag på banken klockan 10.30. Dagen gick igår och allt flöt på i sin ordning, Kom hem och kollade kontot. Det fanns inga pengar.. Jag fick panik och fällde några tårar. Var tvungen att ringa till Handelsbanken och se om verkligen allt hade gått rätt till, för jag kopierade kontonummret för att vara säker på att det blev rätt. Så det borde ju ha stämt. Dom på Handelsbanken sa att det kunde ta upp till en dag ändå, så jag skulle vänta tills idag!
Jag somnade igår kväll som vanligt och blev väckt imorse av Rickard, då hör jag bara hans ord åka in genom mina ören: Det finns inga pengar! :O VA!! tänkte jag då. Vafan, och så kom tårarna igen. Fick ringa till handelsbanken igen och då fick jag uppge kontonummret som jag "trodde" jag hade skickat det till. Det visade sig att jag hade skrivit in fel siffror fast jag tyckte att jag var så smart att kopiera så att det inte kunde bli fel. Men så fel man kan ha.. Fick ändå panik, tänk om en främling hade fått in alla pengar på sitt konto? Jag hade verkligen ingen aning! Ringde pappa klockan 06.00 imorse och berättade allt. Vilken snäll pappa man har som sa att vi fick låna pengar av honom om det inte skulle gå på ett annat sätt. Men men vi åkte iaf till Handelsbanken i morse klockan 09.30 då det öppnade! Paniken satt verkligen högt uppe i huvudet nu alltså. Kom in och förklade, han som "tog hand" om oss ringde till Swedbank (han sa att pengarna troligen ligger hos dom). Han pratade med dom och sa hur det låg till. Till slut kom dom fram till att pengarna redan hade förflyttats tillbaka till mitt konto på Handelsbanken. Så egentligen hade jag inte behövt fått panik för allt löste sig ändå!

Efter var det bara att åka till banken och fixa iordning allt, så nu sitter jag hemma hos pappa och ska klippa gräset efter jag har skrivit klart här. Sedan blir det att åka HEM till Karlsberg 1 :) Gud vad kul det ska bli nu alltså, hoppas att Rickard, Linus och Thomas är klara med alla saker som ska flyttas över :P (Då slipper ju jag anstränga mig)

Nu så ska jag kila, hade fint!
/Linn

Nu är det snart dax

Ja, så är det!
Snart är det dax för flytt :)
Den kommer att ske imorn och här hemma i lägenheten är allt så gott som ner packat! Förutom att det känns som om det är 40 plus grader här inne så känns allt så himla bra alltså :) Hoppas bara jag ha en liknade känsla imorn som idag, men det tror jag det kommer göra om inte det kommer kännas bättre alltså!

Nej, nu så ska jag hoppa in i en kall dusch och ta bort hettan som ligger över mig! Sen så åker "isoleringsbitarna" av också! (Har hållit på med isolering idag på jobbet!)

Hade fint!
/Linn

Fotostudio

Igår var jag, mamma och Elin iväg och fotade oss, det var väldigt trevligt och vi alla fick ihop bra bilder! Så jag är bara så nöjd med gårdagen i sig :)
Fast det blev en del komplikationer där ett tag, men som tur är så har man en sån snäll mor som ställer upp för en! Så hör och häpna, jag har fått min första julklapp för i år.. (Måste vara rekord)

Just nu sitter jag i sängen (som vanligt), medans Rickard sover. Ser faktiskt skönt ut :) Om ett tag så lär man ju börja med maten, idag ska vi äta tacos. Det var ett bra tag sen vi åt det så det kommer att bli så himla gott! Sen så blir det nog att sätta på en film och somna in tidigt, imorn är det ju midsommar för er som inte riktigt hänger med här i svängarna.
Vi ska till Julita på dagen för att sedan bege oss ut till Haga och grilla lite :) Kommer nog bli en bra midsommar känner jag! Liksom inget speciellt kommer ju att ske och det är sånt som jag gillar, att man tar dagen som den kommer helt enkelt :)


Så, här kommer det lite bilder ifrån gårdagen:





Hade fint!
/Linn

Heeeeeeeeej

Nu känner till och med jag att det var ett bra tag sen jag bloggade, ska försöka bli bättre på det! Tänkte till och med börja ta med mig kameran när jag är ute och far, så att det kanske kan bli lite mer bilder på denna blogg! Men som sagt det är bara något som jag säger och det behöver inte betyda att det kommer att ske ;)
Kanske ska börja med det redan idag, för idag ska jag träffa mina underbara tjejer som jag inte har träffat på väldigt väldigt länge. Vi ska luncha ihop och bara snacka en massa skit, precis dom sakerna som vi är bra på! haha :)

Annars då? Jo, det flyter på här som vanligt! Visserligen har jag sagt upp mig på chopchop, känns väldigt bra faktiskt! Fast egentligen inte, nackdelen med uppsägningen är att nu sitter jag här och är "mellan två jobb" som man kallar det för nu mera.. Jag som precis köpt hus och allt, men vi kommer att klara detta galant ska ni se! 
Så nu är jag ute på jobbmarknaden igen och man tycker ju att någon borde nappa på mitt cv iaf! Men man får bara vänta och se och hoppas på det bästa! :)

Nej nu så ska jag kila, kolla så att det är batteri i kameran så att jag kan ta med den ner på stan sen!

Hade fint!
/Linn 


Känns så himla bra

Känns så himla bra att vi har fått sätta igång att göra iordning huset nu! Visserligen så bor dom kvar, dom som sålde det till mig och Rickard. Sovrummet är så gått som klart iaf, saknas lite sockel och sen så ska vi måla dörrarna igen! Men annars så är taket, väggarna och golvet klart. Det kommer bli så jädrans bra sen känner jag, ser verkligen fram emot den 30 juni. Det är då huset kommer bli vårt på riktigt :)
Just nu är Rickard iväg och köper en ny tvättmaskin till huset, vi får hoppas att den finns kvar bara. Hittade en i reklambladet till ett bra pris. Men skulle vara så typiskt om den har tagit slut, saker som finns till bra pris brukar ta slut när vi ska handla dom.. Det är bara att hålla tummarna nu :D

Förresten skulle göra vad som helst för att få ett par dagar ledigt nu, kunna ligga ute i solen och bara chilla! Låg i solen hela dagen igår och jag trivdes som fisken i vatten alltså. GUD vad jag älskar sol och värme, just det hör och häpna: Linn Hademalm har badat för första gången i år. Visst att det var i en  pool och att jag hade vatten upp till höfterna, men jag kan ju inte rå för att poolen inte är djupare, haha ;) Men snart så är papsen pool igång och då blir det nog mer badande om värmen få sitta i!

Nej, nu så ska jag börja med maten. Den ska vara klar tills älsklingen kommer hem har jag lovat :)

Ni får ha det så bra!
/Linn

RSS 2.0