5 minuter

Sitter just nu på jobbet och tar mig en fem minutare! Är skönt att bara vara ett tag, speciellt efter att man har varit ledig nu i så många dagar :) 
Tre veckor i rad kommer det att vara kortveckor, så skönt! Eller ja, nästa vecka blir det en klämdag visserligen. Mår. Skönt att få ett avbrott mitt i veckan, för att sedan avsluta veckan med en skön fredag :) 

Det har ju varit påsk nu om ni inte visste det ;) hihi! Jag måste säga att den inte var den bästa som har hänt, då både jag och Thyra har varit dåliga.. Men gick över lagom tills man skulle återgå till vardagen igen! Men skönt att man inte behöver sjukskriva sig iaf :) 
Vädret har ju varit kanon bra denna helg, och hoppas verkligen att det håller i sig nu. Så att sommarn kan få komma på riktigt! 

Idag efter jobbet så ska jag tillsammans med Elenor åka och hälsa på lilla Freja och Emma såklart! Var nu väldigt länge sen sist och av egen erfarenhet så vet jag att det händer väldigt mycket med dom små nu i början :) Så ska bli väldigt kul att få träffa henne och Emma! 

Nu tar min fem minutare slut och dags att återgå till arbetet, tack och hej leverpastej!!! 

//Linn 

















Jobb, jobb och jobb

Har precis lämnat av Thyra på dagis och ska iväg och jobba! 
Blir så stressad när jag lämnar Thyra vid 9, för då ska alla barn ut och det är typ kalabalik i rummet där alla skor står. Förstår inte att dom inte har kommit på ett system som är bättre!! Men det kanske inte finns något system som funkar bra... 
Jag får helt enkelt styra upp det sen när jag blir förskolelärare ;) hihi 

Idag ska jag åka och städa på något nytt ställe, alltid lika kul att vara på något nytt :) Sen tar det ett par dagar så är man redan trött på skiten.. Men jah får vara glad att jag har ett jobb iaf så att jag får in pengar varje månad :) För det är inte alla som får!! 

Ha det bra!!
//Linn












Högskoleprov

Idag har skrivit högskoleprovet för första gången i mitt liv, om jag säger så här så inväntar jag provresultatet innan jag säger hur det har gått ;P hihi 
Antingen blir det kalasbra eller så kommer det gå åt helvete dåligt!! Men har gått in med känslan att jag blir nöjd hur det än går, var ju som sagt första gången jag skrev. 
Förhoppningsvis räcker det med en gång, men det ser vi först i höst när man får besked om högskolan :) 
Kommer jag inte in i höst så blir det att skriva en gång till och då får jag hoppas att resultatet blir bättre och att jag kommer in på högskolan till våren istället :) Sen blir det att fortsätta att söka och göra om provet tills jag kommer in. Så ser min framtidsplan ut iaf!! Och den känns helt okej faktiskt :) 

Nej, nu ska jag vila lite innan våra gäster kommer :D 

//Linn 











Pippi Långstrump

Startar dagen med att kolla på Pippi Långtrump, går alltid hem hos Thyra! 
Tycker det är så kul nu när hon har fastat för tv/film :) För nu har jag en anledning till att få kolla på alla Astrid Lindgrens filmer ;P hihi!! Astrid kommer alltid att vara en favorit för alla barn och det är jag glad över. 

Igår kväll blev det en spontantripp (älskar att göra saker spontant) till Rusta! Shoppade lite saker till hemmet :) 

Idag ska jag till stallet och få hjälpa Molly när hon ska rida, ska bli så kul :D Älskar verkligen att vara i stallet, man känner sig lugn och fri på något sätt :) 
Jag längtar verkligen tills Thyra ska börja rida!! Och jag hoppas innerligen att hon kommer tycka om att rida :) 

Slänger in en bild från morgonen här hemma!! 


Thyra när hon kollar på Pippi :) 












Kommer det vända?

Nu ligger jag och Thyra i sängen och har varit vakna i en timma ungefär.. Känns som om vi alltid kommer vakna så här tidigt, för att sedan vara as trötta på kvällen och knappt orka hålla ögonen öppna! Och då är klockan runt 21.00, men vi får se hur lång tid det kommer ta innan allt blir som vanligt. Det är ju inte lättare när det har blivit så ljust ute nu för tiden, men ska inte klaga på ljuset. Vi får helt enkelt skaffa några mörkläggningsgardiner helt enkelt :) 

Vi får se vad denna dag har att erbjuda, än så länge finns inget inplanerat. Ska kanske ta mig till Tuna park och byta lite skor som Thyra har. 
Är det fint väder så kommer vi nog gå ut och få lite sol på oss också, man kan aldrig få för mycket sol säger jag iaf :) 

Hoppas ni får en toppendag allesammans, för det kommer jag få iaf ;)

/Linn 












RSS 2.0