Förlåt

Hejsan!
 
Förlåt för dålig uppdatering, men min käsraste Rickard har haft semester nu i två veckor, så har velat umgåtts med honom :)
Men idag är han tillbaka till jobbet, han hade ångest och det kan jag förstå. Men max tre veckor har han kvar, för om tre veckor har jag gått över tiden och borde bli igångsatt om inget annat händer. Men annars är det bara en vecka kvar till BF och jag måste verkligen erkänna att nu när jag kollar tillbaks på tiden som har varit så har det gått väldigt väldigt fort. Tiden har bara flugit iväg, men den senaste veckan har faktiskt dagarna gått väldigt segt. Men det är nog bara för att jag vet att nu börjar det verkligen närma sig innan man får se det lilla pyret :)
 
Idag har jag tagit mig en liten cykeltur, då Jasmine är borta igen så är vi ute och letar efter henne. Tror att vi såg henne i lördagsnatt då vi åkte hem, men svårt att se exakt när det var mörkt ute. Hoppas verkligen att hon kommer hem självmant eller att vi iaf hittar henne. Man märker på Flisan att hon saknar Jasmine och det är lite jobbigt faktiskt! Men allt kommer säkert bli som vanligt ska ni se :)
Senare idag ska jag ge mig på att tvätta fönstrerna på framsidan av huset, eftersom vi har målat om den sidan så märkte jag hur skitiga dom var. Det sägs att ju att tvättning av fönster kan sätta igång förlossningen ;) hehe
 
/Linn

En klump i magen

Usch, säger jag bara!
Var nyss ute och hämta posten, då hade jag fått ifrån Försäkringskassan. Visade sig att dom på Chopchop inte har svarat på blanketten som FK har skickat ut till dom, är jag förvånad eller? Blir så lack, när jag pratade med FK om det här så var det så skönt att dom kunde skicka ut blanketten så slapp jag träffa dom. Men nu måste jag ta mig till Västerleden och be dom fylla i skiten, visst jag skulle kunna skippa det. Men då kommer jag få ut mindre i månaden sen och det vill jag inte.
Men ringde till Rickard så han ska få följa med efter han har slutat, och jag hoppas verkligen att någon av cheferna är där så att jag inte behöver komma tillbaka!
Jag hoppas verkligen inte att det är mycket folk där när jag kommer, för känns som om jag kommer vara lite otrevlig mot dom. Det kommer säkert ta en massa tid at fylla i för dom med, men ska begära att dom gör det idag om dom nu är där!
 
Sen så skulle ja vara duktig och ringa till Anticimex idag, då vi har fått en räkning som vi inte borde få. Men med den turen jag har så har dom lunchstängt nu fram till 13.00, känner att jag inte ska köpa någon lott idag alltså. Men förhoppningsvis så är det bara ett missförstånd och att man kan riva räkningen :)
Jag försöker se något positivt i vad som kommer ske idag!
Det bästa är att när Rickard kommer hem idag så går han troligtvis på semester, då får vi 2½ vecka tillsammans. Han ska vara ledig imorn, då vi som sagt ska till kålmorden. Egentligen ska han jobba på fredag, men han funderar på att ta ut en till semester dag då. Men det är han guldvärd :D
 
/Linn

En regning tisdag

Hejsan!
 
Sitter här hemma och väntar på att Elin ska komma, idag ska vi umgås på riktigt. Det var väldigt väldigt länge sen vi gjorde det och det börjar kännas lite tomt faktiskt!
Idag blir vi nog bara inne och snackar en massa, är så otroligt tråkigt när det ska regna hela tiden. Kan det bara sluta kan man fråga sig. Men de känns som om denna sommar är över nu faktiskt och det tycker jag är väldigt tråkigt... Jag som älskar sommaren, varför ska den vara så kort för i jämförelse till vintern!
 
Hoppas verkligen att det inte regnar på torsdag, för då ska jag nämligen till kålmorden. Är så taggad på att åka dit, då jag aldrig har varit där. Eller ja, papsen påstår att vi har varit där, men då måste jag ha varit väldigt liten. För har inget minne alls där ifrån.
Får se hur det går för mig och magen, börjar bli lite jobbigt att gå längre sträckor nu och där nere så går man mycket. Men det ska nog bli bra ska ni se :) Med tanke på att jag verkligen vill dit så känns det som om jag kommer klara mig igenom dagen utan några större problem!
 
Vi hörs :)
/Linn

En bra sommaravslutning!

Kom nästan precis hem ifrån stan, har hållit på att installerat min nya leksak! Fick en sån här minidator av papsen, var väldigt behövligt då min andra håller typ på att krascha...
Idag var det som sagt lite sommaravslutning på jobbet, blev bjudna på mat och dryck på Grappa. Underbart gott var det och hur trevligt som helst faktiskt :) Nu sitter jag och väntar på att Rickard ska ringa, blir nog att hämta honom då jag inte vill att han ska ta Taxi hem! Men börjar känna lite smått i ögonen att jag är trött, men förhoppningsvis behöver jg bara vara vaken i 30 minuter till. Eller ja, då får jag reda på om jag ska hämta honom eller inte ;P För blir det någon slags efterfest så lägger jag mig för natten och sover!
 
Sitter även och funderar över vart Flisan (katten) håller hus, hon brukar nästan alltid vara inne när någon kommer hem och nu är hon inte det.. Har även hittat lite blodspår på golvet och antar att det kommer ifrån henne! Lite svårt att se något nu när det är så mörkt ute, men känner att jag inte vill vänta tills imorgon heller. Får se vad Rickard har att säga om det sen när han ringer. Men antagligen kommer det att sluta i att vi går ut och letar efter henne om hon inte har kommit in innsn han kommer hem! Jag får helt enkelt hålla tummarna och hoppas att jag hittar henne innan Rickard kommer :)
Nu ska jag ta ett varv till i huset och kolla, men ni får ha en fortsatt trevlig helg :)
 
/Linn

Ny vecka och ännu närmare

Idag går jag in i vecka 35+0, alltså BARA fem veckor kvar till BF!
Kommer så väl ihåg när jag var i vecka 5 och att det var 35 veckor kvar till BF :) Men förhoppningsvis är det bara tre veckor kvar, eftersom man ska räkna plus, minus två veckor ifrån BF. Men bara för att man vill det så mycket kommer det bli sju veckor kvar tills pyret kommer... Men ska inte klaga, allt har varit så bra under denna graviditet så jag undrar om man ens är gravid! Men magen växer och jag känner lillan dagligen så gravid är jag :)
Ska nog denna vecka börja lite smått att packa BB-väskan, så det är klart iaf! Men vet egentligen inte vad man ska ha i den, men det kommer att bli kalas bra ska ni se :) Bara det finns kläder till bebisen så ska det vara bra! Jag och Rickard klarar oss!

Nu ringde klockan i köket, håller på att baka lite rabarberpaj! Hoppas den blir godkänd av älsklingen :) <3

/Linn


RSS 2.0