Farmor & farfar

Idag fick jag ett samtal av min farmor, imorn så kommer hon och farfar hem till mig och Rickard och ska plocka lite äpplen och kolla hur vi bor, äntligen ;) Så man får hoppas att dom tycker om mitt kära hus!
Sen under dagen så ska jag försöka komma ut och fota lite, får se hur det kommer gå med det! Lånade en bok av pappa också, där det står lite hur själva kameran fungerar. Alltså vilken inställning man ska ha och så vidare. Men oftast när jag planerar i förväg brukar det inte alls bli så som jag vill att det ska bli, men förhoppningsvis så kommer jag lägga upp några vackra bilder här på bloggen som jag har tagit :)

Idag stog det ju svampplockning på schemat och vi var ute och plockade en massa svamp, blev mest trattkantareller. Men det gör inget faktiskt, så länge man kan äta den så funkar allt! :) Får se om man hinner komma ut någe mer i, men såg nästan ut som om det var sista gången idag..

Nu så ska jag fortsätta att kolla idol, så ni får ha det så bra!

/Linn

FREDAG imorn

Yes, snart så är denna vecka över! Eller ja, inte över men det är helg snart och gud vad jag har längtat till helgen. Visserligen så har denna vecka gått väldigt sanbbt så det ska jag inte klaga på. Inte nog med det så blir det inte så mycket jobb imorn heller. ska nämligen ut och plocka svamp, så då blir det ännu bättre. Jag behöver ju inte känna att jag ska jobba imorn. Iaf inte på riktigt eller hur man nu ska förklara det, kommer ju att bli lite jobb innan svampplockningen och efter såklart. Men jag är ändå bara glad :)

Idag har jag vart på tippen och slängt en massa saker, men vi hann bara kliva ut ur bilen då vi kom på att vi hade glömt en del. Är så typiskt att man glömmer saker, men sån tur är att ska troligen till tippen i helgen igen så då får vi ta det då istället! :)

Hade fint
/Linn

Kameran

Så nu har jag äntligen lånat hem papps systemkamera! Tycker verkligen att det är kul att gå runt och fota lite :) Tänkte ta med den ut sen och fota lite på huset osv, tänkte öva lite nu innan helgen. Då jag ska upp till sallet och kolla på hästtävlingar. (Det är på Nyby Torshällaridklubb, för er som är intresserade!) Linnea ska vara med och tävla så jag själv har uttsett henne för offer! Hoppas det blir lite bra foton så att Linnea blir nöjd iaf :)

Just nu håller vårat kök på att ta form, blir så himla snyggt alltså. Måste bara lämna in våra skåpluckor på omlackering så kommer allt verkligen att se bra ut. Det blir pricken över i:et, men kommer nog inte ske än på ett tag då jag känner att annat i huset går före våra skåpluckor! Så det kommer ta ett tag innan själva köket är klart helt och hållet. Men en sak är säkert och det är att köket ser 100 % bättre ut nu än vad det gjorde när vi flytta hit!

Hade
/Linn
 

Slit, slit & slit

Sitter nu i sovrummet och har det bra. Såna här dagar gillar jag när man har, städat, fixa med veden och städat lite ute på tomten, klockan är bara 15.00! Så man har hela eftermiddagen kvar.
Men då är frågan vad man ska hitta på nu då, skulle upp till Sussie och Thomas och fika. Men Rickard vill inte äta fikabrödet som finns. Så nu håller han på att tjata om att vi ska in till Maxi för att köpa fikabröd, och jag kommer itne ge mig. Känns lite onödigt att åka in och handla om man bara ska ha fikabröd! Vi får väl se vad vi hittar på helt enkelt.
Hoppas ni har haft en bra dag :)

Hade fint
/Linn

IKEA

Kom precis hem ifrån Ikea, alltid lika kul att vara där!
Sussie och Thomas ska byta kök så därför följde jag och Rickard med, så vi fick med oss hem lite saker som vanligt!

Jag bara längtar tills helgen, vill verkligen bara sova ut. Hatar att veta att jag ska gå upp klockan 6.00 imorn. Blir illamående så fort jag tänker på det. Speciellt när Rickard får ligga kvar och sova. Det blir en helt annan sak när vi båda går upp samtidigt alltså! Varför kan det inte vara jag som får ligga kvar och sova?!

Hade fint
/Linn

Vilken söt älskling

Idag är det måndag och det innebär en allmänt tråkig dag.. Eller just nu är det kanon bra, när jobbet är över och jag kan få umgås med min käraste :)

Idag så har Rickard fixat och donat, han har lämnat in vårat suraondsystem, ringt till plantagen för andra gången nu. Jag blir bara mer och mer irriterd på dom där, Rickard var och köpte en grupp utemöbler till oss för ca en månad sen. Han tog visningsexemplaret då allt annat var slut, det visade sig att det saknade en del på det. Dom sa till honom att dom skulle skicka hem delen hem till oss. Tror ni den har kommit än då? NEJ! Så idag när han ringde så skulle dom ringa till DHL och kolla vad som är problem och dom skulle ringa tillbaks till Rickard. Men det har dom inte gjort. Snacka om att det är jobbigt, visst det går ju att använda bordet och allt. Men man vill ju ha ett helt komplett bord!

Men men, precis när jag skulle sätta mig och skriva detta inlägg så kommer min älskling in med två tallrikar. Det visar sig att han har varit duktig och bakat en väldigt god morotskaka! Tänk vad rar han är mot mig! Vad skulle jag göra utan honom?! <3

Hade fint
/Linn

Ved överallt

Sitter och elder idag också, ska snart tillaga mig lite varm och god choklad! Rickard är inne i stan och handlar lite bröd som vi ska ha till den varma chokladen :)

Idag har jag och Rickard varit duktiga, vi har ju fått hem en massa ved som inte alls passar in i våran kamin. SÅ Rickard måste dela och såga dom i mindre bitar och inte nog med det så ligger all ved utspritt över hela våran parkering.. Så det kommer ta ett tag innan allt är i sin ordning här! Och jag hoppas verkligen att all ved kommer räcka över hela vintern, men det borde den göra!
Nej, nu så ska jag förberede lite innan Rickard kommer hem :)



Hade bra
/Linn

Myspys

Ligger lite halvt i soffan just nu och det eldes för fullt i kaminen och jag klagar inte, fårskinstofflorna är på och värmer upp mina kalla fötter! Godisskålen står tätt intill mig och älsklingen ligger också i soffan, detta kan man verkligen kalla för en underbar mysig kväll.

Idag har jag varit i Hälleforsnäs på deras marknad och ätit Langos, det är så himla gott. Men jag måste erkänna att mammas Langos slår allas, så snart måste jag se till att vi får komma dit och äta det :) Annars köpte vi inget speciellt, men känner att det är så mysigt att gå och trängas där bland att folk så jag kommer att gå på väldigt många marknader till i mitt liv. Sen så tänker man att man alltid kan hitta något fynd som man verkligen behöver ;)

Nu ska jag slänga ihop datan för att krypa mig närmare Rickard så ska han få värma mig lite!
Hade
/Linn

Guten morgen!

Ligger nu i soffan och är väldigt pigg (iaf just nu) och är väldigt deprimerad att jag inte kunde somna om efter jag hade varit och utfört mitt ena behov. Så nu ligger jag här och skriver detta inlägg :)

Planerna idag då, jag har verkligen ingen aning om vad som händer. verkar ju iaf vara fint väder ute, men lär ju vara svin kallt ute bara för att solen äntligen är framme. Är ju verkligen höst nu, måste nog leta fram min kära skinjacka så jag inte behöver frysa. Och ta fram mina kängor som jag bara älskar, för den delen måste jag nog köpa mig ett par nya skor till vintern. Vill nog ha ett par uggisar och ett par med kilklackar, och när jag bara skriver detta känner jag hur dyrt det kommer bli alltså.. Men jag får bara hoppa över att äta ute några gånger så ska allt nog gå bra ;)

Hade fint
/Linn


Segt värre

Sitter nu och väntar på att Rickard ska ringa, han är nämligen ute på krogen och roar sig, och jag har lovat att hämta honom. Så det blir skapligt segt att bara sitta uppe och vänta ska jag meddela er allesammans... Men om jag känner mig rätt så går jag nog till sängen och slumrar till lite innan han ringer. Men jag vill lova att min vackra lampa som lyser upp rummet så bra står på ända tills älsklingen kommer hem!

Idag så har mina underbaringar till kompisar varit här, Emma & Linnea! Tack, så jätte mycket för den underbara kvällen. Detta måste vi göra om snart alltså. Käkade mat ifrån spicy (gott) och drack en massa cola.
Får se, Linnea ska tävla på söndag på sin vackra häst och jag kanske ska följa med och kolla på det fina ekipaget! Så då får jag iaf träffa henne, och jag vill säga att det var nog år sen vi två sågs 2 ggr samma vecka. Men jag klagar inte för det ;)

Nej, nu så känner jag att ögonen börjar hänga!
Ha en fortsatt bra natt
/Linn

Heeeej

Nu blir det bara ett snabbt inlägg här, idag på lunchen så kom min kära kusin och vän Elin på besök! Var väldigt länge sen sist nu faktiskt. Och det är alltid kul att träffa henne, mycket snack blir det om man säger så :)

Nej, nu så ska jag städa av det sista här innan jag beger mig hemåt för att umgås med min sjukskrivna karl!

Men ha det fint så länge :)
/Linn

RSS 2.0