Till Elin

Detta inlägg vill jag tillägna åt min kusin Elin, som i måndags morse fick en liten son, GRATTIS :D
Jag antar att ni alla mår bra då ni redan har fått komma hem och jag har inte hört något annat! Imorgon ska jag få se honom i verkligheten förhoppningsvis, beror på om dom kan :) Men det tror jag!
Nu längtar jag tills det är min tur, känns som om det är väldigt långt kvar faktiskt! Men å andra sidan så har ju Elin varit gravid lika länge. Får tänka så istället :)

Hoppas familjen Skogsberg/Hellberg mår bra iaf :)

/Linn


Sjuk? =/

Vaknade inatt vid 2 och har inte riktigt somnat om sen dess, somnade nu på lunchen ca en timma, väldigt skönt!
Har bara legat och vänt på mig hela tiden! Ont i kroppen, trodde det bara var träningsvärk. Då jag bytte till sommardäck igår på bilen (stolt är jag över det)! Men när jag väl gick upp imorse så strålade det upp i huvudet! Så jag hoppas verkligen att det inte är något på gång ny! Orkar inte vara sjuk och det passar inte alls bra nu heller!

Det blir nog att åka in till stan snart en snabbis, ska till maxi och handla lite! Är typ helt besatt av Magnum White strawberry! Så måste ha en sån en dag som denna :)
Nej, ni får ha det så bra och hålla tummarna att jag klarar mig ifrån någon sjukdom!

/Linn


21+0

Så idag går jag in i v.21+0 då! Vet inte om tiden har gått sakta eller fort från förra veckan :) Men framåt går det iaf, fast det känns inte som det...
Annars mår jag fin fint, magen växer lite iaf! Nu tycker till och med jag att magen syns :)
Jag vill bara göra allt klart till den lilla, köpa allt som behövs och så! Men denna vecka eller nästa så ska jag iaf beställa barnvagnen så jag hinner få den :) Vore ju trist om lillan kom och det inte finns någon vagn! Sen så tänkte jag åka till babyproffsen och kolla lite med dom om olika saker som jag vill veta, så det blir denna vecka iaf :D

Så lite saker får jag göra denna vecka! Kul kul

/Linn


SOL :)

Vilket härligt väder det är idag, kan inte tro att det var igår som det snöa! Men jag klagar inte, så länge solen är framme så är jag nöjd :)
Idag passade jag på att tvätta bilen, det behövdes verkligen om jag säger så. Så åkte hem på lunchen och snabbtvätta den utvändigt och så passade jag på att äta lunch ute i det vackra vädret :) Njöt verkligen, var till och med tvungen att ta av mig tjocktröjan!
Hoppas att det härliga vädret håller i sig nu :)

/Linn


24

Ja, idag blir min älskade Rickard hela 24 år! Det låter lite gammalt, men egentligen är det inte det om man jämför hur länge man lever!
Så idag blir det ännu mer fika, känns som om man har levt på fika hela mars månad :) Men det klagar inte jag över, eftersom jag tycker så mycket om fikabröd!

Just nu vill jag bara att det ska bli lördag, ska nämligen till Västerås då och shoppa kläder! Kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist, lite pinsamt jag vet!
Ska ha i huvudet att det ska vara färg på kläderna, eftersom våren snart är här! Eller snart, idag när jag vaknade så var det ju snö ute... Usch säger jag bara, hoppas verkligen att allt försvinner under dagen!

/Linn


Så välkomnar vi v.20+0

Ja, halva tiden är gjord och halva tiden återstår! Känner inte särskilt mycket om jag ska vara ärlig, men magen växer iaf och det är ett gott tecken! :)
Just nu funderar jag över babyskyddet, vilket märke är bäst och så. Jag har verkligen ingen aning om vad man ens ska välja för något! Som tur är så är det ju som sagt halva tiden kvar, så vi har den tiden på oss att välja :) Så vi hittar någon som vi kommer bli nöjda över ska ni se!

Idag har jag även ringt till veterinären och bokat tid för lilla Flisan, på fredag så steriliserar vi henne! Kommer bli så skönt när hon blir tyst, just nu låter hon som bara den... Sen kommer det bli skönt att kunna släppa ut båda katterna också :)

/Linn


Mycket skrivande nu

Ja, känns som om det blir mycket skrivande nu! Men antagligen så kommer ni inte klaga :)
Tror att stora anledningen till allt skrivande är för att man är ägare till en iPhone! Mycket lättare att skriva ifrån telefonen då man kan skriva vart man än är, och så fort man har det lite långtråkigt också.

Idag är det fredag och alltid skönt att veta att det är sista arbetsdagen! Vet ej vad som händer ikväll, Rickard var sugen på alkohol så vi lär ju hitta på något med alkohol inblandat. (jag ska inte ha någe alkohol) men man kan vara med i nyktert tillstånd och ha kul :)
Vi får se vad som händer helt enkelt. Omogen blir det lugnt då vi ska vara barnvakt åt Linus, får se vad vi ska hitta på med honom!
Nu ska jag äta och sedan ska jag bege mig in till stan.

/Linn


Igår var en fantastisk dag

Ja, som sagt så var det ingen vanlig dag utan det var min och fars födelsedag! Så igår blev det kalas firande för oss två och även Rickard för han fyller nu den 20:e! Känner att det är väldigt många som fyller i mars månad :) Nej, nu ska jag fortsätta jobba
/Linn


Hej på er alla

Så eftersom jag inte vet vilka ni alla är som läser denna fantastiska blogg så vill jag bara meddela att jag är gravid. Vet inte om alla ni redan vet det men ändå!

Är i vecka 19+1 idag och mår väldigt bra, och det har jag gjort sen ca 3 veckor tillbaks. Egentligen har jag nog mått bra hela tiden, men för tre veckor sen fick jag se det lilla pyret för första gången och då var det som om allt släppte. Tror jag mådde dåligt på grund av att jag egentligen inte riktigt visste om det fanns något i magen om jag säger så. Nu hoppas jag bara att tiden kommer gå fort så att jag får se hur den lille ser ut i verkligheten. Men får vänta tills den 6 augusti då det är beräknat till den dagen. Men sommaren lär gå fort, för det gör den alltid så varför skulle den inte göra det i år igen?! Och nu har jag börjat kollat runt på barnvagn och så, tror att vi har hittat den vi vill ha. Men man hinner nog ändras sig ett par gånger ska ni se.
Men det är väldigt väldigt mycket saker som ska fixas innan pyret kommer, så lika bra att man sätter igång på en gång!


Lite bilder på pyret! :)

RSS 2.0